Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Önce yeni bir sayfa açıyoruz: Daha sonra bir pati resmi çiziyoruz ve layerlarından istedigimiz effecti ekliyoruz: Link butonlarını oluşturuyoruz: Slice Tool ile resmi parçalara ayırıyoruz: Bunu resimde istediginiz bölümü buton haline getirmek için kullanıyoruz: File>Save as Web seçenegini tıkladıktan sonra parçaladıgımız layerlara image ismi veriyoruz: Sayfamız hazır, html bilgisi ile daha görsel hale getirebilir, butonlara effect verebilirsiniz. Kolay gelsin.[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı..Siberservis.com[/b]Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 güzel çalışma =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ellerine sağlık ben biliyodum gerçi.. aam bende save for web çalışmıyor.. bu arada kullandığın işlemci ne?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @fastreload işlemci derken donanım olarak mı, yoksa windows skininin farklılıgından mı sordun?[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. Siberservis.com[/b] Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: fastreload, 15 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: ellerine sağlık ben biliyodum gerçi.. aam bende save for web çalışmıyor.. bu arada kullandığın işlemci ne? islemci? ne alaka yaw :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aferim lan arada işe yaradığınız oluyor :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bi de bazı arkadaşlar soruyodu başka konularda orda olan pati resmi shape tool du agaliba var orda ok falan icinde faydalı[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güsel olmuş temel bilgi olarak bilmeyenlere ilerleyen aşamalrıda bekliyoruz.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bunu yapmayı bilen ileriki aşamaları kendi kendine çözebilir zaten. ama ihtiyacı olana yardımcı olmaya hazırım. hazır template leri incelerseniz daha rahat öğrenebilirsiniz..[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 guzel olmus saolasın site yapımını Dreamweaver MX anlatırsan sevnırım(yada bılen bırı anlatsın)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Wuchstein, 15 Ağustos 2005 10:15 tarihinde demiş ki: @fastreload işlemci derken donanım olarak mı, yoksa windows skininin farklılıgından mı sordun? boş bi anıma gelmiş o. işletim sistemi dicektim..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Heh :) Güzel olmuş ne diyim.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar