Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friar Template

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

MRBz :)

Ben friar yarattım.Gerçekten çok zevkli oynaması friar ile.
Karakterimde budur.

Karizma Bakar söylemesi ayıp ;)

şŞimdi Template e gelirsek, search ettirdim ve Thanatos Şöyle bişey demiş
[hline]
bence 44 style cok zor zaten rvr karmasasinda ilk vurusu random target olsa bile 3 vurusu yapip adami stun edene kadar senden baskasida dalip oldurur adami bosa gider vurusun staff 39 olmali bence zaten staff 39 oldugunda rej'e 15 verirsin cunku vercek bitek parry war oda pek fark etmiyo 20-25 arasi bence onun icin sen 39staff 15rej 47enhanc ver kalani parry ye verirsin
[hline]
Saldırgan bir :D friar için iyimidir bu template?

Benim şu anda staff 5 Enhanc 4 Rej 1 lvl 7 yim. 4 spec pointim var boşta harcamıyorum.
Karakteri ise 10 piety,10 cons 10 Str verdim.Str verme nedenim ise Zopa kullanmam.Doğrumu yapmışım? :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

Mesaj tarihi:
15 dex 10 piety vermeliydin,zira staff dmg modifier her zaman dexterity dir.piety nin sebebini biliyorsun zaten,power pool.
than arkadasimiz da dogru demis,ya temiz sekilde cok hizli bi sekilde indireceksin(bkz,light tank) ya da duo-solo-trio gezeceksin.(bkz : 44 staff spec) Bir de eger EU da oynuyorsan bosuna friar acma,hicbir gruba giremezsin malesef.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
50 oldugunda WS ve cast speed cilginligina karistiginda anlarsin.

level 8 de cok birsey degil,yol yakinken geri don :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
benim 44 staffli bi friarim vardi, ki bence parry cok ise yario , bende cok dusuktu , muhtesem bir damage vermeme ragmen ezilip gecilipdum hep rvr hem pve de.Arkadasin yuksek parrysi vardi staffi hatirlamiom 39 dan azdi bi ara =) garip bi spec bicimi anlicaniz ama gidip princessi sololuyordu. Ki o zamanlar ne bot ne de ml ler vardi.... bilmiorm bi friarin princessi sollamasi garip geiordu bana ama belki sizde yapmissinizdir sadece soyleyim dedim =)
Sonuc olarak 44 staff arkadasin dedigi gibi fazla gerekli degil ancak duolarda ise yariyor ki 2 kisiden fazlaysaniz coktan olmus oluyor.... 39 staff iidir. Statlara gelince pek bi fikrim yok nasil daitmissin ama soylendigi gibi dex cok onemli ....[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:
abijik the cnmslar,

şimdi lvl 7 oldum Staff'ı 39 yapıcam 47 Enhancement Rest parry düşünüyorum.Nedeni ise Realm pointlerle Alıcağım Evade le daha bi sağlam Evade yapabilirim.Hoş gerçi Realm pointlerle neler alınıyor onuda bilmiyorumya :-) ama düşündüğümde illaki Evade türevi bi ability vardır.Onu alıcam Evade sanırım 3 oluyor Friarda, Iyi evade yapmazmıyım? iyi olmazmı yani fighterlara göre?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
hayir olamazsin,zira sen tank degilsin.rahatlikla oldurebilecegin tek sey rangerler ve blademasterler olur,mid tanklari alip duvara carpip sonra da ustunde tepiniyor adamin excalda.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
44 staff imkansiz gibi bisi vurmak side style combosuydu benim zamanımda
39 gayet yeterli wep skill oalrak nasıl olsa rvrden itemdan bonus alıcan 50 ustune cok cok cıkarsın

39 staff
en aaz 47 enc (son speed self buff geliyo) ama sanırıme xcalda 49 istiyolar elemental bufflar icin
15 rej
rest parry pacan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
  • Yeni Oluştur...