Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 süperrrrrr :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende servis te gordum bi tane istanbu l da yaz ısu " Buraya çöp dökmeyiniz lutfen , eger dokerseniz sizin ananızı avradınızı öperim " abi yazı ii guzel başlio sonra :-P gidio dumdirek[signature][hline] »§-Erguanz-§«
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: wildpervert, 24 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: buraya çöp atan şerefsizdir yazının altında çöp kutusu vardı :) bu supermiş..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır." Tırstım vallahi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben düşmedim ancak yaratıcılığı takdir ediorum, duvar yazısı sanatı resmen..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: forgiver122, 24 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 24 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki: salı ve cuma hariç ne abi? ertesi gün çöp kamyonu geliyodur :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "buraya çöp dökmeyin nah karşı binanın duvarındaki delikten dökün " (delik garaja açılıyor yannız)[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "Buraya çöp atan eşektir ve yasaktır" aha buna yarıldım süfer :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 uyarılar bölge bölge nasılda değişiyor :) sefaköyde yaşayanların cok büyük kısmı aşırı dindar kesim işin içine dini ve Allah korkusunu soktugunda işe yarayacagı için ... :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben yazıyı fatih camii si karısında gormustum buraya çop atanın Allah belasını wersın lafını hakkaten dınsel kesımlerde Allah korkusundan :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Buraya çöp dökenin anasını bellerim anası yoksa babasını bellerim ibne diyenin sülalesini s*kerim! bu da ii miş :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "buraya çöp döken o. çoçu" gormustum bı kere harflerın yazılımı ayrı superdı
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "Sayın Afyonlular! Çekirdekleri ve Çöpleri evinizde de mi yerlere atıyorsunuz!" bu bu bu, incredible...[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
CooLMaN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 "Buraya çöp dökenin anasının ....... çam ağacı dikerim, dibinde bacısını ......" karaköyde gördük arkadaşlarla koptuk. elektronik malzeme almak için gitmiştik yannış anlama olmasın :P
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o kasimpasadakini gordum sanirim ya da baska bi yerde servisle gecerken bi gün ole bisiy yaziodu
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 smac basma guzelmis... oldurulur de enteresanmis, oldururum falan da degil hehe
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 20 ye koptum abii :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ahahaha abi adam karış karış Türkiye'yi gezmiş.Bunları yazmış euaha.[signature][hline]
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 "Buraya çöp dökeni tavana asayım, smaç basayım!" En cok bu hoşuma gittim süper yaratıcıyız walla.
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahahah, smac cok iyi :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Antalyalı olmaktan utandım ya. doğru dürüst bi uyarı yazmamışlar ne o gay gibi "Hey çöp dökme sakın!" yazısı. tehdit yok,kötü sözyok.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 13) "Buraya çöp atmak yasaktır. İnsansan anlarsın. Anlamazsan uygun bir zamanda arkadaşlarla öğretiriz" => Eskişehir'de bir apartmanın önünde AHahah koptum bunda süper :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 izmirde bi apartman önünde bizzat kendim gördüm..belki hala duruyodur okula giderken görüodum hep :P Lütfen buraya çöp dökmeyin.Bakın lütfen diyorum..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Fistan, 25 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Antalyalı olmaktan utandım ya. doğru dürüst bi uyarı yazmamışlar ne o gay gibi "Hey çöp dökme sakın!" yazısı. tehdit yok,kötü sözyok. Onu bırak Gay in heykelini diktik[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Süper.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Öne çıkan mesajlar