Eternity Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [spo1=Bi help][PLEVEL 2] yaz [FUNCTION yaz] findpriv SERV.ALLCLIENTS smsj [] : [FUNCTION smsj] endif [FUNCTION smsj] VAR.OLDACT VAR.BLAH= NEWITEM=i_colored_speech ACT.P=5190 1150 VAR.OLD_FLAGS= VAR.OLD_EVENTS= ACT.REGION.FLAGS= ACT.CONT= REGION.EVENTS -0 P=5190 1150 ACT.CONT= TAG.SUA_COLOR=0481 ACT.SAYUA >,0,0,1 P= REGION.EVENTS ACT.P=5190 1150 ACT.REGION.FLAGS= ACT.REMOVE ACT TAG.SUA_COLOR= [FUNCTION findpriv] IF ==2 TAG.priv Counselor ELSEIF ==3 TAG.priv Seer ELSEIF ==4 TAG.priv Gm ELSEIF ==5 TAG.priv Developer ELSEIF ==6 TAG.priv Admin/Owner/High Council ELSE TAG.priv Owner ENDIF [ITEMDEF i_colored_speech] Name=~ Id=i_memory Type=t_eq_script ON=@Timer remove [EOF][/spo] sadece staff görebilior anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hepinizden özür diliorum kirlilik yarattım am sorunu çözdüm gerci kimse ilgilenmedei ama canınız saolsunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar