OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evet nice exp ve sinir hücresi kayıplarına (bazılarında saç kayıplarına) yol açan ve halkımızca çok sevilen lag "KE gelince geçecek" deniyor..Oyunda her apostan önce "1...2...3....4" şeklinde lag testi yapıpı başlamadan birçok kez bu muhabbete şahit oldum..KE gelince lag sorunu nasıl kalkacak deniyor ilgisi ne bununla ??[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 teknoloji gelişiyo öyle deme :D antilag işte.. :p[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Grafik ağırlaşıcak bu bir gerçek daha sağlam sistem isticek oyun.Sanki KO yu arayacakmışız gibi geliyor bana tabiki KE gelince görcez bende bekliyorum :-)[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hadi ya...Zaten 5 fps de bol bol "casting failed" iletisi alıyorum..Millet de "hadi buffsana...hellll pls." diyor :) Ne edcez bakalım gerçek anlamda bi "upgrade" lazım bana...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
w00t Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla arkadaslar KE gelince LAG olmayabilir su andada LW harici (ozellikle cumartesi ares LW ) zaten LAG yok cunku oyuna girerken işkence cekip 20-30dk bekletiyor zaten sanki serverda gizli tutulan bir limit kondu(oyuncu girisine istinaden) gibime geliyor Diger yandan KE beta yı oynayanlar fark etmistir Burial ında dedigi gibi bi grafik farkı olacak ancak ne kadar PC upgrade ister bekle ve gor yapacagız[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 DC turklere bilicçli olark yapılıyor lag ıse turklerın oyuna bır anda saldırısından serverın yetersız kalmasından olur. yenı oyunda server ı yenılerlerse sorun cozulur birde admınlerın turklerı sevmesı yeterlı olabılır :D
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Pc upgrade istemeyecek,en azından mykoda istemiyordu.Grafikler aynı zaten fark yokki.
w00t Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: pisikopat_5, 01 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: DC turklere bilicçli olark yapılıyor lag ıse turklerın oyuna bır anda saldırısından serverın yetersız kalmasından olur. yenı oyunda server ı yenılerlerse sorun cozulur birde admınlerın turklerı sevmesı yeterlı olabılır :D Bence DC degil cunku KE sebebi ile surekli denemeler var ve dolayısı ile DC oluyoruz Ama Server 2 ye (ares) girilmemesi IP block olabilir cok fazla teknik bilgiye sahip olmamak la beraber veriler onu gosteriyor sanki ![signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: pisikopat_5, 01 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: DC turklere bilicçli olark yapılıyor lag ıse turklerın oyuna bır anda saldırısından serverın yetersız kalmasından olur. yenı oyunda server ı yenılerlerse sorun cozulur birde admınlerın turklerı sevmesı yeterlı olabılır :D DC Türklere bilinçli olarak yapılıyor ??????????????????? Ayıptır sorması nerenizden çıkartıyorsunuz böyle saçmalıkları. ? DC pek millet seçmiyor kodumu herkezi oturtuyor.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Özellikle savaşlarda iyi makina gerekiyor.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence sen araştır oyle gel sence ares2 ye nedn cogu türk giremiyor cunkı turklerın ip adresını engellıyorlar ;)
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben girebiliyorum Ares'e.Bana kıyak geçiyor gevurlar :))[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende ewden gırebılıyorum ( şansa ) ama cafelerde gırmen haytta mumkun olmuor
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 of atma be adam atma yabancılarda dc sorunu yaşıyoru login fail problemi yaşıyor. nereden atıyorsun bunları? zamanında olmuştu , olmadı denemez ama şimdi ortada böyle bir durum yok. "attention whore"[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu benım gorusum ıster ınanın ıster ınanmayın ? bunu ip havuzunu kullanarak 1 hafta denıcem zaten
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya beyler bu KE tam olarak ne zaman gelcek( gün ve saatini) bilen varsa söleyebilirmi? :D acık ve net bilgi veririseniz sevinirim:D:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim bir de şu KO nun grafik motoruna kafam basmıyor ya...Hiçbir numarası yok ama sistemi kasım kasım kasıyor..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
zzz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: kamikaze, 01 Eylül 2005 15:27 tarihinde demiş ki: ya beyler bu KE tam olarak ne zaman gelcek( gün ve saatini) bilen varsa söleyebilirmi? :D acık ve net bilgi veririseniz sevinirim:D:D Çıkmaz ayın son çarşambası ... KE nin gelmesi en az 1,5 ay ...gelincede lag olcak ko warkende lag olcak ks de olcak dc de olcak a2 ye giripte sorun çeken arkadaşamız warmı ks warmı? = yoq .. peki nie? = çünkü yabancılar birbirlerine saygı duyuo bizimkiler napıo abi party pls arkadan lure gelir bi bakıon adam ks yapıo tur biter abi party pls ...ne zmnki WOW a geçersiniz bu dediklerimin hepsinden kurtulursunuz ... Çünkü millet para werio oyuna bu yüzdende serverların sağlam ve kaliteli olmasına adamlar önem werio... Ko daki KOL Admin Gm fln pre yoqsa slm bile wermio adamların hepsi parayı düşünüo ... RespecT[signature][hline]
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beni aydınlatdıgın için sagol :D ama birazdaha erken gelse iii olur KE :P[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
SoLaReS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya mesela WOW da ne Dc oluyosun ne lag var... Bunlar da o yöntemi kullancak büyük ihtimal...[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : xxxxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şimdide 10011 midir nedir öle bi hata verio login server falan bişeler dio ne zaman bitcek bu ya
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hiç bir zaman bitmez o hata alırsın devamlı bu arada a2 ye türkler giremiyo proxy kullanarak girdim ama nasıl oyun oynadım birde bana sorun[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
SoLaReS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: icebreak3r, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: hiç bir zaman bitmez o hata alırsın devamlı bu arada a2 ye türkler giremiyo proxy kullanarak girdim ama nasıl oyun oynadım birde bana sorun Ben girebiliyorum a2 ye ? a2 de kimse yok fazla ama.. türkler de yoğun gene...[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : xxxxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben de evden giremiom a2ye. cafeden giriom. a2de full türk yani. hiç farkı yok[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Öne çıkan mesajlar