kfg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu kartları hiç bir yerde bulamıyorum... Her yerde pci-e halleri var... Bir arkadaşım X800XT Agp8x Eksen Bilgisayar'da var dedi ama sitesinde yok... Yalnızca Pci-e modelleri var... Pazar Alanı'na açmadım çünkü hemen almayacağım, fiyat araştırması yapıyorum ve de ikinci el almayacağım... Bir de bu kartlar olmasa da parça konusunda güvenilir firmalardan en ucuzu nedir ? Benim bildiğim en ucuzu Eksen Bilgisayar... Vatan Bilgisayar oldukça pahalı... Bu arada Everest marka bir kasam var... Onu veya içindeki güç kaynağını da değiştirmeyi düşünüyorum... Kasa veya güç kaynağı olarak ne önerirsiniz ? Ucuz olacak diye bir şey yok... Ama overclock'la falan uğraşmadığım için 2 psu destekleyen, aynı anda hem su soğutma hem gaz soğutma destekleyen über kasalara gerek yok :P. Benim için en önemli olan performans... Ses ikinci planda... Ağırlık, dizayn falan da ilgilendirmiyor... Evde kullanacağım sonuçta, isterse takoz gibi olsun... Ama çok çok pahalı olmadığı sürece en iyi performansı sağlamasını istiyorum... Lütfen yardım edin...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 atinin bütün x le başlıyan serileri pci-e dir.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
kfg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ama burada x800xl in agp versiyonundan bahsediyor... Yani daha çıkmadı diyor ama mart ta yazılmış yazı... Bir de x700 pro su var agp olarak... [Bu mesaj kfg tarafından 01 Eylül 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yanlismis :) [Bu mesaj rahatsiz tarafından 01 Eylül 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aa ewt varmış :D prdon[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Öne çıkan mesajlar