Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [spo1=Bakınız.][itemdef i_duyur_oto] name=Haberci id=i_grave_stone type=t_eq_ script attr=attr_move_never ON=@dclick timer 300 return 1 ON=@timer serv.allclients sysmessage Yenilikleri serv.allclients sysmessage = Yeniligi Yaz timer 300 return 1 [/spo] Olur gibi me geliyor ama bakın bi[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF [Bu mesaj Gordios tarafından 29 Ağustos 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [ITEMDEF i_duyuru] NAME Duyuru Tasi ID i_grave_stone On=@Create Color 050 Timer 1000 On=@Dclick src.sysmessage @074 Yeni duyuru icin ".xtag.duyuru 'yeni duyurunuz' " yazip tasa tiklayin. Return 1 On=@Timer Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 Timer 1000[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 type t_script ekle ve on=@timer ın sonuna return 1 koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bakın scp bu , [spo1=scp][itemdef i_anonsetlan] id i_grave_stone name announce seysi type t_ script weight 1000.0 on=@create color 0 timer 10 on=@timer serv.allclients sysmessage @0481 UO Haberler: serv.allclients sysmessage @90 Sifrenizi degistirmek icin .sifre komutunu kullaniniz. timer 10 return 0 serv.allclients sysmessage @0481 UO Haberler: serv.allclients sysmessage @90 hede timer 15 return 1[/spo] ama buna birden fazla sysmessage eklemek istiyorum ve 5 dakika arayla yell olarak geçmesini istiorum ama sizinki sadece bi tane oluyor benim dedigim gibi olmaz mı yani bu ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=Abi Al][ITEMDEF i_duyuru] NAME Duyuru Tasi ID i_grave_stone On=@Create Color 0481 Timer 300 On=@Dclick src.sysmessage @074 Yeni duyuru icin ".xtag.duyuru 'yeni duyurunuz' " yazip tasa tiklayin. Return 1 On=@Timer Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 Timer 300[/spo] Abi BEnim Yolladığımı alsana alalal Yaw Al hatalı Değil bu[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 goridos bu script i senmi yazdın ?[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yazamam mı?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [spo1=buda benden :)][ITEMDEF i_duyuru] NAME Duyuruseyi ID i_grave_stone On=@Create Color 0455 Timer 300 more2 1 On=@Timer if ( == 1) Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 BURAYA DUYURU 1'i Yaz! more2 2 Timer 300 return 1 elseif ( == 2) Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 BURAYA DUYURU 2'i Yaz! Timer 300 more2 3 return 1 elseif ( == 3) Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 BURAYA DUYURU 3'i Yaz! Timer 300 more2 4 return 1 elseif ( == 4) Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 BURAYA DUYURU 4'i Yaz! Timer 300 more2 5 return 1 elseif ( == 5) Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 BURAYA DUYURU 5'i Yaz! Timer 300 more2 1 return 1 endif[/spo][signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [ITEMDEF i_haber] NAME Haberci ID 0EDC On=@Create Color 0481 Timer 3000 On=@Dclick src.sysmessage Yeni duyuru icin ".xtag.duyuru 'yeni duyurunuz' " yazip tasa tiklayin. Return 1 On=@Timer Serv.allclients sysmessage @55 Duyuru: Serv.allclients sysmessage @100,,1 Timer 300 allah allah pardon goridos[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tcpip abi cok oyalar o adami pratik olmak lazim go2hell benim kafadan tag larya yapacaksinki oyun icinde degistirebilesin.[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lebaal cim ben yapmadım goridos yapmıs bendede onun scriptleri var heralde ben sadece koydum edit:leball yazip lebaal i aşaladıgımı falan dusunerekten edik ( şakka :) ) [signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 31 Ağustos 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: LeBaaL, 31 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: tcpip abi cok oyalar o adami pratik olmak lazim go2hell benim kafadan tag larya yapacaksinki oyun icinde degistirebilesin. adamın istedigi 5 duyuru yu sırası ile 5 dk ara ile otomatik gecmesi olduguna göre. sizinkinde tek duyuru var sürekli değiştir yapması lazım. 5 dk da bir :) benimkine bi on=@dclick dialog eklersin dialog da taglari değiştirir duyuru1 yerine hedelersin olur biter :) [spo1=bu arada]benimki seninkini döver muhabbetine döndürdük[/spo][signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar