dooman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 a3 ile a4ün önü benziyor fakat arabalar çok farklı. yani o ön ızgarayı a6dada kullandılar ama arabanın havası çok farklı. a4 kasa olarak bence rakipleri içinde bence en güzel olanı. yeni bmw 3 serisine göre de daha uygun. Kısmet olursa bende a4 2.0 tdi avant alıcam. hem a4 sedan hem de avant gayet şık ve sportif arabalar. incelemeni tavsiye ederim...
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 neyse siz a4 leri alin ertesi sene yari fiyatina ben sizden geri alirim:) turkiyede audi nin a4 i niye alinmaz alinca anlarsiniz. yada ellerinden bedavaya audi a4 leri cikarmis insanlarla konusun anlarsiniz ne dedigimi. bu arada a4 tekrar soyluyorum 3 serisiyle yarisamaz. motor olarak zaten imkansiz(dizel) iscik kalitesi olarak tekrar imkansiz. Ha 3 serisinin arkasi cirkin o dogru.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 heh yakaladım :) madem kötü niye yarı fiyatına alıyosun a4 leri :p markaları kıyaslamıyoruz zaten, bir markanın araçlarını konuşuyoduk en son, yoksa m3 alırım "yarışmak" istiyosam, ya da S4, mesela S4 ile M3'ü yabancı bir kanalda izledim de S4 toplamda üstün geliyodu, işçilik falan da göz önüne alınınca ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uff yani lafin gelisi fiyatinin ne kadar dustugunu anlatiyorum. yarisma lafina gelincede sokak yarisindan bahsetmiyorum tabiki araclar arasindaki kalite farkindan. surus zevkide var. ha bunu diyen adamin arabasi audi a6 su anki. ama ben yine derim bmw bmw[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kızma canım şaka yaptık yalnız şöyle bişe var ki benim hep kafamın bi yerinde bu konular geçtikçe dürtüklemiştir beni; o da bmw motorun yüksek performanslı bir motor olduğu (hani sanki modifiyeli motorlar gibi) ve dolayısıyla da uzun ömürlü olmadığı tabi burda bahsi geçen ömür verimli ömür yani yakıt miktarının artarak artık motorun yapılmasının gerektiği sürenin diğerlerine (en azından diğer almanlara göre, mesela mercedes) göre daha kısa olduğu o yüzden a4'ün ikinci elinin düşük olması konusu gelince aklıma o geldi, bmw'ler de bir dönem (belki hala) örneğin mercedeslere göre çok daha zor alıcı buluyor, çok daha fazla bir fiyat kaybıyla ikinci ele düşüyordu, bilmiyorum halen böyle mi...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ikinci elde her zaman en iyi mercedes mercedes>bmw>audi diyeceksin audi kalitesizlikten mi oyle . tamamen dogus otomobille alakali simdi siz bir audi alicaksiniz bir hafta sonra kampanya cikicak tak diye 0 fazile 24 ay a araba ikinci eller yerde:) dogus:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 doğuş otomotiv ne kadar kötüyse borusan da bi o kadar kazıkçı. Zaten 0 audi alsam da asla doğuşun satıcısından almam artık 10K€ düşüğe grey market getiriyorlar. doğuş sana 5K€ indirim yapıyor ama garantinin sağlayıcısı audi olduğu için grey marketten alcağın arabanın tüm garantilerinden doğuş sorumlu.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Audi Şenyıldız'dan alınır servise de Şenyıldız'a gider Bmw için de kosifler borusanın yanına bile yaklaşma[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Borusan iyidir hoştur da gerçekten kazık. Babam Land Rovercı olarak servisinden çok çekmişti, en son Kosiflerde 200 Euro istedikleri parça için Borusan'ın servisi 700 Eurodan fazla fatura çıkartınca yuh deyip ayağını kesti (ki Borusan hem bize yakın hem de arabasını aldığı yer diye babamın oraya gitme takıntısı vardı) Öte yandan Audi almak için ben de nereye gitsem diye düşünüyorum, Kozyatağı yakınlarında bir yer bulamadığımdan, Etilerde denk geldiğim Audi'ye gittim, orası da Doğuş'un zannedersem...[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 www.audisenyildiz.com[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kozyataginda carrefour yolunda var bi galeri, 2 tane nur topu gibi a3leri var.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Orası kazıkçı abi, Autoshow mu ne :) Gördüm yoksa ben de yavruları, Doğuş'un 30.547 Euro fiyat verdiği arabaya 40.000 ver senin dedi herif. Yuh yani.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ve insanlar birkaç ay sıra beklememek için o fiyatlara arabaları alıyorlar. Bazılarıda birkaçbin km yapmış otomobilleri sıfır fiyatına satıyor. Alanıda var hani.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir kaç ay dediğin 3 ay. Fiyat farkı da 9.500 euro, benim 306yı sattığım para. Yuh yani. Herif asıl keklik bulsa yolacak, 42.000den girdi bana, "Dedim abi napıyorsun", indirim yaparız bilmemne 40.000 ver hemen bırakayım falan ayağı çekti. Biraz demek ki kaz görse 45.000 falan çekecek, yuh yani. Üç ay beklememek için de 15-16 milyar para vermek nedir abi? İkinci el araç al 3 ay kullan o kadar acilse. Dela'nın helikopteri 3-4 ay uçar o paraya :D[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani a3 te oyle bir gerzeklik yapan varmidir bilmem ama; sunu net soyleyebilirim, ferrarilerde yurt disinda uzerine 40 50 milyar verip 1 2 bin km yapmis araba almak cok yaygin. cunku sifirinda inanilmaz sira var ve alicaginiz kesin degil.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 01 Eylül 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ferrari'nin satis politikasinda o dedigini engellemek icin gerekli maddeler var, nasil o kadar cabuk el degistirebiliyor ki araclar?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 A3 fiyatları hakkaten abarmış. Şenyıldız'a gidip direksiyon dikişine kadar donanımı kendin belirlemek varken 3 ay erken alıyım diye saçmasapan bir donanıma 15 milyar fazla vermek? Alan da var herhalde satıyorlar millete para batmış. Edit: a3 için geçerli değil aslında bu bütün arabalar böyle audi a6 90.000 euro bayide galeride 120.000e satan var arsel falan, arsel ikizler istanbul oto iyice abartmaya başladı artık komedi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 01 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 01 Eylül 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar