Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Red Dog, hemen özetleyeyim. A3 alıyorum ama... Coupe mi Sportback mi tartışması yaşanıyor. Ben 4 kapılı arabacı olarak Sportback diye yola çıkmışken alıcı gözle bakınca çok çocuklu bayan arabası gibi geldiği için coupe'ye döndüm. Onu tartışıyoruz. Ben Coupe'nin arkasına bindim, hiç dar gelmedi? Tamam belki Mathias 1.92lik boyuyla rahat edemez ama benim 306da da bir tek öne oturtabiliyoruz, standart Türk boyu da çok daha kısa olduğu için problem olacağını sanmam. Beni kastıran şekil uğruna vazgeçeceğim o 2 kapının daha sonra beni ağlatıp ağlatmaması.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
pati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cok gereksiz bi araba fiyati konusunda olsun motor konusnda olsun 50 kusur milyar verilmez o arabaya hemde bi de benzinlisi o paradan daa dusuune ford focus alirim hemde dizelinden hem motru guclu az da yakio kalite super daa ne olsun hem de sekil yakio
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Pati, Ford Focus'un hangisi, kaç paraya kıyaslıyoruz? Ben 50 milyara malolacak Focuslara baktım, Coupelerine de baktım, arabayı hiç sevmedim. Özellikle içinde falan hiç şıklık yok, Ford'un o yönünü sevmiyorum odun gibi araba yapıyor, dışarıdan çok şekil, içine oturdun mu "Bu muydu yani" dedirtiyor. Ama model ve motor seçeneği belirtirsen gidip bakayım aklımda kalmasın. Kendi arabamı satmak üzereyim, parasını alır almaz Audi'deyim sipariş için.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 coupe al bence 24 saat arkaya birini indirip bindirmiosun heralde.tabi başka donanım veya motor deişiklikleri varrsa onuda ele almak lzm.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Cafein, 26 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Özellikle içinde falan hiç şıklık yok, Ford'un o yönünü sevmiyorum odun gibi araba yapıyor, dışarıdan çok şekil, içine oturdun mu "Bu muydu yani" dedirtiyor. Aman aman diyim. Cafein dogru demis, Ford'lar interior design olsun , kullanilan malzeme olsun interior da hic de iyi degil. Focus bilemiyecegim fakat 2000 model 12k km de Mondeo Ghia var TR'de, ehh bende yokum garajda duruyor oyle. 3 yaz tatilinde kullandim, onlerdeki iki makyaj aynasi dustu ( gunesten dediler siz anlayin malzemeyi ), Arka kapilarin kaplamalari kabardi ( Yine gunesten dediler ) . Yani ulan memlekette ne gunes varmis da haberimiz yok imis dedik. Bir diger dandik olayi, yerli mali yedek parcasi olmasini dusundugum ford'da ( insaf yani ford artik olsun ), bir makyaj aynasi o tarihte 150 milyon dediler. Fakat canavar gibi araba o ayri mevzu. Kedi gibi kacar tazi gibi kovalar. Fakat interior design ve ic aksam malzeme gercekten kotu. Focus'da da muhtemelen ayni olayi yasarsiniz diye dusunuyorum.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
pati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yeni kasa ford focusa bi de mondeoya bunlari diyemessiniz tabi sizin zevkiniz ne de olsa
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 A3 coupe almalısın bence.. sportbacki düşünme bile. keşke A3 coupede de ızgaralar tek çerçeve olsaydı ya. hoş olurdu baya.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bunu söyleyen bir kız bak zevkine de güven bence[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben aralık ayını sonunda a3 5 kapı 1.6 fsi aldım; hatta şurda da konusu var; http://forum.paticik.com/view.php?id=104444 kalkışından da yol tutuşundan da gayet memnunum, dyna'nın da dediği gibi klimayı açıkken (kapattığımı hatırlamıyorum zaten) otobanda 200 bile gördüm yani herhangi bir performans sorunu yaşamadım o şartlarda bahsedildiği gibi süspansiyon en konforlusunda bile (S line olmayanlarında, ki benimki değil zaten) çok sert gelebilir ama yol tutuşu inanılmaz arttırıyor bu araçta en bayıldığım şeyler, direksiyon rahatlığı, frenler ve sürüş zevki, daha önce uzun süre passat kullanan biri olarak belki alıştığım konforu yaşayamıyorum ama yol tutuş açısından çok iyi bir araç neden 5 kapı dersen benim kendime göre sebeplerim vardı ama 3 kapıyı tercih etmek gayet mantıklı, zaten ben alırken %10 da indirimliydi 3 kapılılar kalkışlarından da çok memnunum, benim aradığımı veriyor en azından, bir de ekonomik davranır uzun mesafelerde 90 km sabit hızla gitmeyi başarabilirsen 950 km yol katetmen mümkün klima falan açıkken ;) edit: bu arada benimki siyah, çok güzel bir renk a3 için ama koruması inanılmaz zor tabi her araçta olduğu gibi, şu hani kıskanıp üstüne piyano bile düşürdükleri reklam vardı ya, işte onun gibi bütün kuşlar arabaya kıl olduklarından mıdır nedir pisleyip duruyolar ağaç altına bırakmasam bile :) kırmızı rengini de çok sevdim sonradan ;) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Blackrose, tam aradığım cevap teşekkür ederim. BMW 1.16yı ben sildim kafamdan, bundan önce bu sınıfta düşündüğüm tek araç oydu, zaten aynı fiyata neredeyse bu sınıf tek araç bir o var. Bir de Nissan 350Zde aklım kaldı ama o iyice 2 kişilik araba olduğu ve muhtemelen fiyatı çok oynayacağı için o da olmaz.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben antalyada 2 tane A3 le kapıstım. biri sportbackti. gençler takılmış show yapıyolar. tokatliverdim :P hantal gibi geldi bana 2005 model araba 96 mazdaya geçilirmi. cayır cayır bagırıyodu audiler arkamdan[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 BMW 1 serisi çok eşantiyon vari duruyor. Araçların bir karakteristiği olmalı.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ewt a3 ün tasarımı o sınıfın en iisi bence.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 metalik gri de metalik gri.. beyaz alma.. arabayı basitleştirir. koyu renk de alma.. karizmasına rağmen yazın içinde pişersin. tabi klima varken o nası olur.. diye kendime sormadan edemiycem ama. tecrübeyle sabit. neyse.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet tasarımı da ayrı bir artı zaten boşuna bu senenin sınıfında en yakışıklısı olmadı değil mi ;) bmw 1'in arka koltuğunda oturmak istemem örneğin, a3 ufak tefek gibi dursa da aile aracı olabilecek nitelikte bir de, dediğim gibi önceden passat kullanıyordum, passat 1280 kg, a3 1260 kg, varın oturaklılığını siz hesaplayın işte ben 22k kilometre yaptım 8 ayda ve hep 2den fazla insan vardı arabada, kimse uzun da olsa yolculuktan şikayet etmedi mesela[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: BlackRose, 28 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: ben 22k kilometre yaptım 8 ayda ve hep 2den fazla insan vardı arabada, kimse uzun da olsa yolculuktan şikayet etmedi mesela Uzun yolda şikayet etmediğim araba olmadı benim. Söylemesi ayıp belli bir zaman sonrası hep kıçım ağrır benim oturmaktan :) Benim anladığım sonun da Cafein arabasına kavuşuyor galiba ve that is an Audi. said: Pati, 27 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: yeni kasa ford focusa bi de mondeoya bunlari diyemessiniz tabi sizin zevkiniz ne de olsa Bişi dediğimiz yok hoca :) Özellikle Mondeo süper bir araç, sadece iç aksam malzemesi kalitesiz ki bunu da eşşekler bilerek yapıyorlar. Yoksa geniş, ferah, güvenli, çevik, hızlı, vs vs Gerçi Ford Focus hiç bir zaman sevemedim. Ne iç design ne de dış.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 !?!? yahu bunca zamandır ortalarda göremiyodum bu mesajda mı alt alta yazışacaktık eh yani :D aslında haklısın, 15 yaşımdaydım 3 bin km şehirlerarası yol yaptığımda, o zamandar beri de en küçük mesafem 600 kmdir bir seferde, hep kıçım ağrır benim de ;) bir gün bi A8'im olursa belki ağrımaz diye düşünüyodum ama... :p edit: lol bana, iki sayfadır zaten yazıyomuşsun ve ben körüm görememişim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Ağustos 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 blackrose o zaman seni soyle alalim. konforlu seyahat icin tikla[signature][hline]agostos 2005
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: BlackRose, 28 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: !?!? yahu bunca zamandır ortalarda göremiyodum bu mesajda mı alt alta yazışacaktık eh yani :D aslında haklısın, 15 yaşımdaydım 3 bin km şehirlerarası yol yaptığımda, o zamandar beri de en küçük mesafem 600 kmdir bir seferde, hep kıçım ağrır benim de ;) bir gün bi A8'im olursa belki ağrımaz diye düşünüyodum ama... :p edit: lol bana, iki sayfadır zaten yazıyomuşsun ve ben körüm görememişim :) Arada bir takılıyorum forumlara yaw Blackcim, hayattan kaçma çabaları benimkisi ama başarızlıkla sonuçlandığı kanatindeyim bu çabalarımın hehe :-p Bende kamyon şöfürü gibiyim. Bir ora bir bura direksiyon başında geçiyor haftanın yarısı. Fakat bunun çözümü yok walla , en azından benim için :) Şu kıç ağrısını geçirtecek bir koltuk designına sahip arabaya rastlamadım daha :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arka koltukta sen direksiyonda şöför araba da maybach :D Geçen 1 metre önümden geçti maybach 62 arka koltuklar futbol sahası kadar var.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 407ler ne kadar?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 a3e 30K euro vericeğine gidip yeni a4 1.6 almanı tavsiye ederim. aynı para sadece 102 beygir fakat 102 beygir hiç de düşük bi motor gücü değil. ben 109 beygirlik sedan aracımla klima açıkken 200 görüyorum otobanda yani çok böle sürat meraklısı değilsen bi sorun çıkartmaz. Ayrıca yeni a4 de a3ten 10 kat karizma bi araba.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nasıl yahu? yeni a3 ile a4 ün ön kısım çok benzer zaten? :) eski kasa a3 lerle karşılaştırıyo olmayasın ;) bence ikisi de gayet güzel tasarımlı araçlar, aralarında sınıf farkı var o kadarcık olur :) ha ama seneye a4 2.0 fsi quattro almak istiyorum o yüzden bu yazdıklarıma yakında ben de inanmayacam orası ayrı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 a4 faso fiso. o klasta yeni 3 serisini tek gecerim. her ikisinide kullanmis biri olarak 320d asmis.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Dizel motor olarak 3.20d daha performansli ama 'a4 faso fiso' kesinlikle katilmiyorum. Quattro DSG oldumu da tadindan yenmez. [signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 30 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar