Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görme özürlü bir arkadaş için yardım (program)

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
benim görme özürlü bir arkadaşım var. bilgisayar kullanırken bilgisayarında yüklü olan bir program var ve kişi hamle yaptıkça bu program hamlenin ne olduğunu sesli bir şekilde söylüyor ve arkadaş anlayabiliyor o anda hangi pencerede falan diye.

şimdi bu arkadaş kitap okumak istiyor ve kitabı bilgisayara tarayıcı ile atıyor, ve word e yazı okuyucu ile attık.

ancak onun bilgisayarında yüklü olan program(dolphin yazıyodu)
sadece word deki imleçleri okuyor ve atılan yazıları okumuyor.

neredeyse tüm ayarlarını denedim ama olmadı.

sizin bildiğiniz word ü açtığınız zaman içindeki yazıları direk okuyan bir program varmı ? tabi kullanımı oldukça basit olursa çok daha kullanışlı olur.

teşekkürler.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

böle ingilizce çok var ama sanırım trkçe arıyorsun..
bi aralra vardı türkçeleri de ama pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim....
adını da unttum bayağı eski bişeydi eğer yenisi çıktıysa yazarım burayas[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaş microsoft reader ile yatmadan önce 100 fırça darbesini yayınlamıştı.Kitabın sesli okua özelliğide vardı eğer o formatta türkçe e book bulabilirseniz olabilir belki?[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...