Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşlar Adnminler Şifresi kolay olan kişilerin hack yemesini önlemek için şifrelerini degiştirip mailine yolluyolar duymuşsunuzdur belki benim başımada geldi şifrem degiştirildi , ve emailim block luydu yeni şifrem gelmedi bu yüzden şuanda mailim açtırdım Sitedende login olup msj atamıyorum. ''Charımı Nasıl Geri Alabilirim Bilgisi olan arkadaşlarım Lütfen sölesinler'' Saygılarımla[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 siteye girip yapılıyo diye biliyorum ben. e-mail adresine mi gönderiyolardı?
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Şifrem degiştirildigi için Siteden bişey yolluyamıyorum, Ewt şifre maile geliyo[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://www.knightonlineworld.com/account/SendbyEmail.asp Buraya tıkla,hesap ismini yaz.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hesap ismimi yazıyorum ve tıklıyorum, Mail Sent diyor Ne anlama geliyor tam bilmiyorum ![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 mail yollanmış işte bekle gelir birazdan
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tamam işte yollanmış block lu oldugu için gelmedi. Şuanda hiç bişeyde gelmiyor bakıyorum bende nasıl bi daha yollatıcagımı bilmiyorum şifremi Off yardım eden kimse yok[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 anladığım kadarıyla arkadaş meyil adresini kullanmamış bu aralar. o da kendini buloke etmiş. kalmamış yani cank meyil fln[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3; Class: Priest Level: 1x
Bluemint Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ewt şuan açtım mailimi şifremi nasıl bi daha maile yollatcam bilmiyorum. Güselim 62 charım gitti offf Alamassam bırakıcam Ko yu zaten ![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boşver önemli deil. kasarsın yenisini nolcek? o kadar lvl yapmışın olmuştur bi sürü yüksek lvllı dostun. elinden tutarlar coşarsın[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Bluemint, 01 Eylül 2005 07:43 tarihinde demiş ki: Ewt şuan açtım mailimi şifremi nasıl bi daha maile yollatcam bilmiyorum. Güselim 62 charım gitti offf Alamassam bırakıcam Ko yu zaten ! takma kafana blue alırsın charını merak etme
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi o kadar lvl yapıp heklenip, sonra 0dan başlayan adam var. its cast e fakin geym yu nov[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x [Bu mesaj Eternalus tarafından 01 Eylül 2005 07:58 tarihinde değiştirilmiştir]
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benimde lvl 60 charım gitti şimdik yeni char kasıyorum 1 hafta oldu charı açalı lvl 52 oldum hatta öteki chara bakarak bunu daha bir hırs ile kasıyorum daha deli olacam bu[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben mesela bi rollback yiyince uskodan soğudum. mykoda başladım gerçi pati ahalisi olarak myko için gaza getirmiştik birbirimizi. kolay deil tabi öyle cört diye server değiştirmek[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x
Bluemint Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya arkadaşlar level 62 Char yapmak inanki zor hele şu zamanda harpy de yapamıyosun ks yüzünden ve çok iyi itemlerim wardı özellikle +8 mirage ime üzülüyorum anlaşılan Ko hayatım buraya kadarmıŞ.[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya güzel abicim,mail adresin bloke olmustu,tamam açtırdın,şimdi verdiğim linkten tekrar istiyeceksin şifreni. Yanlış bişeymi var arada.
mendebur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şifre silinmesi sırasında şifresi silinmiş olan arkadaşlar pm atarsa şuan ki şifrelerini söylerim
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nasıl yapacan o işi ??[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: mendebur, 01 Eylül 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Şifre silinmesi sırasında şifresi silinmiş olan arkadaşlar pm atarsa şuan ki şifrelerini söylerim Açıklama yapabilirmisin arkadaşım. Nasıl ne şekilde yardımcı oluyorsun. Yoksa [spo1=.]uza[/spo]
mendebur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yapcağım bişi yok sadece bütün silinen şifrelerin aynı şifreye dönüştüğü kannatindeyim.Ben de aynı salaklığı yaptım şifrem 12345 di dt ve mail yalandı.Mantıklı bi denemeyle şifremi buldum ve hepsinin aynı olcanı tahmin ediyorum. Bu arada balonum olsa da 2 aydırr bu forumu takip ediyorum,arada böle "uza" vari çıkışların olsa da saygı duyduğum kullanıcılardansın Buzi.Ama biraz daha kibar olursan daha iyi olur,beni diğer "forum komedyenleri" ya da "bombacıları" yla karıştırma... Saygılar
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evet biraz saçma çıkışmışım özür dilerim : Kolay kolay dürüst insan bulmak zor oluyor, "pm atın yardımcı olurum" diyince şeettim,ondan öyle yani,hayret ben yazmazdım uza falan allala. Özür diliyorum,mazeret değilde yeni kalkmıştım ondan olsa gerek :D Utandım bak.Demekki düzgün cümleler kurarak insanları utandırmak çok daha basitmiş ;) Ne güzel bir ders çıkarmış olduk burdan.Falam böle*çevirir çevirir*kıvır yandan oh oh. Hoşgeldin bu arada :) [Bu mesaj Buzi tarafından 01 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar