Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayati Cekilmez Kilan Negatif Ayrintilar


snapsys

Öne çıkan mesajlar

• Otobustesiniz, butun fosil cag grubu oturulacak yerlerde konu$lanmi$, walkmanin pili bitmek uzere ayrica kulakligin kablosunda temassizlik var.
• Cebinizde sadece bir paket sigara alacak kadar para var, tek bir sigaraniz bile yok, kuruyemi$ciye daliyorsunuz, sigarayi istiyorsunuz, elnizi cebinize atyorsunuz ve para yok.. Kuruyemi$ci ise size elinde sigarayla veresiye defterindeki kabarik hesap sebebiyle ince baki$lar atiyor.
• Iki haftadir beklediginiz film ba$lamak uzere, butun gida donaniminizla tv kar$isina geciyorsunuz ve elektirikler kesiliyor.
• Babanizdan yalvar yakar arabayi aliyorsunuz, kiz/erkek arkada$inizla bulu$mak uzere sozle$mi$siniz, buyuk bir $evkle a$agi iniyorsunuz. Arabayi cali$tiriyorsunuz, ama o cali$miyor cunku neden? Akusu bitmi$..
• Eve geliyorsunuz, acliktan gebermek uzeresiniz, yol boyunca buzlukta sakladiginiz pizzanin hayallerini kurmu$sunuz. Kapiyi aciyorsunuz, mutfaga daliyosunuz ve masada kizkarde$iniz ile kikirdek arkada$larinin pizza kalintilarina tatmin dolu baki$lar atarak muhabbet ettigini goruyorsunuz.
• Sevgililer gunu gelmi$, yakla$ik bir aydir o cok istediginiz ve alamadiginiz double cd'nin reklamini yapiyorsunuz kiz arkada$iniza ve o her seferinde size bilgic baki$lar atiyor. Elindeki kutuyu uzatiyor, siz o guzelim cdnin kapagini gorme hayalleri icinde paketi aciyorsunuz ve kar$iniza size salak salak bakan bir oyuncak ayi yavrusu cikiyor.
• Aylardir aradiginiz programi sonunda buldunuz, eve geldiniz, $evkle pcnin ba$ina gectiniz. Bilgisayari actiniz, oopss.. Harddisk gocmu$...
• Anneniz ve babaniz haftasonu icin $ehirdi$ina cikiyorlar, siz sevgilinizi sizde kalmasi icin ikna ediyorsunuz. Heyecanla onu beklerken kapi caliyor, ko$arak aciyorsunuz ve kar$inizda nur yuzlu babaanneniz duruyor.
• Okuldasiniz, sabah kahvalti etmemi$siniz, oglen yemegi yemek icin oluceksiniz ayrica cebinizde otobus biletinden ba$ka bir$ey yok. Yemekhaneye daliyorsunuz, ve taze pi$mi$ bamya kokusu doluyor burnunuza..
• Gireceginiz en son final, bir haftalik kamptan sonra en sonunda evden cikiyorsunuz, vapur iskelesine gidiyorsunuz ve sisten dolayi vapur seferlerinin iptal edilmi$ oldugunu goruyorsunuz.
• Sicaktan ve terden bayilmak uzeresiniz, eve girip hemen banyoya ko$uyorsunuz, I$Ik hizinda soyunuyorsunuz, muslugu aciyorsunuz, bir avuc camurlu sudan ba$ka bir$ey akmiyor.
• Yeni aldiginiz guzelim ayakkabilarinizla sek sek sekerek sokaklarda dola$irken deh$et miktarda yagmur bo$aniyor...
• Hayatinizda rastladiginiz en muhte$em varlikla bulu$acaginiz sabah aynaya bakiyorsunuz ve burnunuzdaki o dag-krater kari$imi sivilceyle gozgoze geliyorsunuz.
• Bitirme tezinizin son satirlarini yaziyorsunuz, 15 dakika icinde evden cikmaniz gerekli ve Microsoft Tanrilari sizi tezinizin bitmesi $erefine guzel bir mavi ekranla odullendiriyor.[hline]A-niye moralin bozuk ?
B-sevgilim beni terk etti.
A-hanginizi :]
------------------------------
a-kIzIm oldu....
b-kizin mi oldu?!?yoksa oldu mu?eheh abi be ben turkce karakterleri goremiyorumda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla su otobuste walkman ile olan atraksiyonlar her seferinde her aldıım kulaklık ve pil ilen otobus arasındaki doru orantı yuzunden yasanır...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ofofof...
çok fena bunnar...

peki bi de şunu eklesek..

.Tasarımın çoğu bitmiş azı kalmıştır. Tam bi işlemi process ederken "lan saveliim noolur noolmaz" denilir, ve o process bitsin diye souk ter akıtılır... tabii ki de Photoshop o işlem sırasında göçer...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

off daha beteri de var, Uo'da buxta adamları kovalamaktasınızdır, Yanınızda da arkadasınız heyecandan bilgisayarın kapama tusuna basar... Bi anda lag oldu snaırsınız, sora bi bakarsınız baslat menusu yok olmus alalaalala dumuruna gecersiniz devamında Windows 98: Kapatılıyor...
_ _ _ _

biahhuueaazz. ( Bilgi. Kapama efekti )[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim başımada hep böle şeyler gelir:( bunun gibi küçük olaylar yüzünden insanın içi kararıo be[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .


[Bu mesaj Chemical tarafından 14 July 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 14 July 2003 21:31 tarihinde demiş ki:
off daha beteri de var, Uo'da buxta adamları kovalamaktasınızdır, Yanınızda da arkadasınız heyecandan bilgisayarın kapama tusuna basar... Bi anda lag oldu snaırsınız, sora bi bakarsınız baslat menusu yok olmus alalaalala dumuruna gecersiniz devamında Windows 98: Kapatılıyor...
_ _ _ _

biahhuueaazz. ( Bilgi. Kapama efekti )


beter mi?
ne olacak canım yukarıda sıralanmış bu kadar şey varken... Alt tarafı bir oyun ve ufak bir kaza[hline]:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane de benden olsun
-aşık oldugunuz kızın dogum günü icin bi sürü hazırlık yapmışsınız.
ufak da olsa bi sürü hediye almışsınız.
içinde ona olan aşkınızı anlatan bi mektup dahi var.
ve tam vereceğiz tenefüs öncesi(ders beden) kız belini incitir hastahanelik olur
ve onu o gün boyunca bi daha göremezsiniz ve hediye verme, teklifin kabulu gibi butun hayalleriniz suya düşer:(((
(benzeri yaşanmıştır:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 14 July 2003 21:31 tarihinde demiş ki:
Uo'da buxta adamları kovalamaktasınızdır, Yanınızda da arkadasınız heyecandan bilgisayarın kapama tusuna basar...


O nasıl oluyor ya? Hayal etmeye çalıştım epey ama ehe komik manzaralar çıktı.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunca bir süre çok güzel bir frp oyunu için hazırlanılır,konu yazılır, adam toplanır,buluşacak yer ayarlanır. Tam buluşacağınız günden bir gün önce dedenizin vefat haberi ve defnetmek için Eskişehir'e gitmeniz gerektiğine dair haber gelir......(Gerçektir)[hline]Bir süreliğine yavşak imza rafa kalktı

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 15 July 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha da kötüsü: tatil yapmaktasınızdır, o tatil istediğiniz gibi geçmemekle beraber gelecek seneki öss yi düşünmektesinizdir. o yüzden geriye kalan sürede tatilde eğlenceli birşeyler yapmayı planlarken birden telefonla haber gelir ve dedenizin öldüğünü, 1 saat içinde istanbula geri dönmek zorunda olduğunuzu bildirirler.

çok sevdiğiniz dedeniz ölür, tatiliniz bok olur, dersaneye günler össye de 1 yıldan az bir süre kala morale failure: running olursunuz.

sonuç: burdayım, geri geldim. ama tekrar gidebilirim tatile...[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...