kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ya böle uyumadan önce aklıma garip garip sorular geliyor bende gelip bursa sizinde bir fikrinizi alayım dedim.Futbol bulunduğundan beri bu güne kadar kaç gol atılmıştır ? bunu bulmak imkansız heralde :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben de mantıklı birşey soruyla karşılaşıcam sanmıştım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Sana göre mantıklı olmayabilir sonuçta benim her uyumaya çalıştığımda kafamı kemiren bir soru..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 maç sonuçlarına bakılır, en azından liglerde atılan goller hesaplanır. mahalle maçında Ali'nin Veli'ye attığının istatistiğini kimse tutmaz heralde :D[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar