Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaa bida isterük bende gelcem[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 biz uygun bi zamanda yapıcaz adeks de agırlıklı dota lan party olucak kafadan 10 kişi garantimiz de var :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dyna gelirim bilirsin:P dota oynadim gelenlerlede noobdular daha ogretmeye calistim:P phantom a fantezi yaptim zaten bruze power 2 hyperstone :P dusun criticleri :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 phantoma critical max olması için deso+mkb+skadi gidicen hem elalem sana dalınca ölmücen hemde vurdugun inecek ve hızlı vurucan mis gibi :) neyse dota için lan party ye zaten g3nk clanı katılıcak büyük cogunlukla onun dısında var daha eleman :) hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi onlari yapardim da simdi ugrasamadim bilmiyorlardi ayip yani[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Spidee, 20 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Bu Yiğit'in efsane buluşmalarını da geçmiş :) oha yalnız, tam dumur ben de gelmeyi planlıyordum, hatta qouteladığım kişiye de ödemeli atmıştım ancak diş ağrılarım azdı, boşver dedim kendi kendime, iyi ki de demişim rezilsinizi topluca=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ahaha, beni ödemeli arayan sen miydin ? Ben evde değilken biri ödemeli aramış ( hattımı taktığım yeni telefon özel karakterlerle yazılan isimleri tanımadığı için patilerin telefonları şu anda bende yok ) annem de kim bu ödemeli arıyor diye kapatmış =) Sendin demekki, zaten tatildeydim =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ne zman olucak bu parti 18 yaş sınırı varmı rockn coke ve fuarla çakıştırmayın araya atın:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: DynamicK, 21 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki: phantoma critical max olması için deso+mkb+skadi gidicen hem elalem sana dalınca ölmücen hemde vurdugun inecek ve hızlı vurucan mis gibi :) neyse dota için lan party ye zaten g3nk clanı katılıcak büyük cogunlukla onun dısında var daha eleman :) hehe aman dyna deso skadi bir calismaz arti deso yaparsan phantomun invisinin anlami kalmaz kabak gibi ortaya cikarsin:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 genclik yapmisim neruba deso bruze mkb bkb dusunun killeri siz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaw bunu yeni gördüm hepsini okumadım biri bana özettlese durumu oalcak mı oalckasa ne zmaan ve nerde?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheuhe yapıldı bu party, cok da zevkli geçti, custo ve 2-3 arkadaş paşa paşa sabahladılar net cafede, adını da party koydular[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya 6 kisiydik be :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tuhh bee kaçırmışız :Pp[signature][hline]seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar