Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party in Istanbul yoo :P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

adeks 1 her zaman sabaha kadar acık ve sabahlayan arkadaslar cok kisinin olmadigini soylediler zaten 3 katli biryer 40 kisi olsak bile sigariz ayriyetten konusmaya gerek yok sadece gunu belirlemek lazim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 11 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
kolpaci, 11 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
heh artis tavırların dewam edior..güzel, kaybetmeye dewam et

ya sen kimsin ve beni nerden taniyorsun zaten artis olan sensin ayricada begenmedigin yere gelmezsin cok tartisma baslatmak istiyorsan git baskasina satas hadi canim...

bir zamanlar liderliğini yaptığın klanda beraber bulunup bir çok maç'a beraber çıktığın, lig'e beraber katılıp her türlü sıkıntıyı beraber paylaştığın, sonra takım dağılınca herkes özgürdür dediğin halde başka klana gitmeme kızıp triplere girdiğin, ikide birde msn'den saçma saçma bizi wow'a deiştin dediğin kişi,tanıdınmı? yardımcı olim istersen Syn7ax..belki unutmuşsundur ismimde "şafak"..zaten şu andan itibaren msn listemden engellenmiş ve silinmiş durumdasın seninle beraber biyere gitmekte en son isteyeceğim şey..burdaki herkesten bu ufak tartışma için özür dilerim, amacım son kez buradan msg yazmaktı..malum msn'den de ulaşıla(mı)yordu cvp yazmaya tenezzül etmior arkadaş...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun dershanemin 22 sinde basladıgını ogrendim ve sevindirik oldum hafta sonlarıda yokmus yani zaten hafta sonu yapariz soyliyim bastan ben gece mi gunduz mu siz karar verin yeri ayarlıyalim spidee ile...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

aslında gece daha zevkli olabilir ama gündüz yapılınca gelen insan sayısı daha da artar diye düşünyorum ben, gerçi hiçbir şekilde bir önceki lan party sayısına ulaşamayız gibi geliyor bana[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

30 çok be oha.

kebap mı yicez.

4lira otobüs parası olsun
7lira pc ücreti olsun.
gecede 1 dürüm, 1 kola yeriz. oda 3 bilemedin 4 lira

7+4+4=15lira yeter maksimum oda. 20 getirin yeter işte[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

12.5 mu 15 mi ne fiyat cıkmıştı geçenki party için, tabi cafe ücreti buydu ( yanında bir çay bir tost mu ne vardı galiba, emin degilim açıkçası)

4ytl yol, 4 de yemek falan olsa

20, maksimum 25 yeter bence de[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...