CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ee bence hmm 11 agustos guzel ya da 12 si 2sinden biri iste adeks 1 de saat 10 gibi gidilebilir (ya da daha gec,bide gece tabi:D) neyse msnden reklam yapmak iyi fikir aslind konu dısınada acilabilirde yetkililer kızar:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biraz daha ileri bir tarihe alınırsa cok daha fazla adam toplanır tahminimce ben mi? siz bir ayarlayın belki gelirim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lan party 19 undan sonra olabilir mi?[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 la dershanem olmasa bilmiyorum ki ayrica dershane hergun mu degil mi yeni basliyoruz oss hazirliga (hay lisenin 5 senesine )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 13ünde gidiyorum tatile, F1 için geleceğim, sonra tekrar gidebilirim belli değil. O yüzden ya Rock'n Coke'dan sonra yapalım ya da 13üne kadar yapalım derim ama 5 günde hazırlanacak lan party biraz yalan olur gibi geliyor bana.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence de acele edilmesin, beklensin, daha çok adam toplansın. Hızlandırma bir günlüğüne ekilebilir, bişey olmaz :) Bence 20-30 kişi hemen yapacağımıza, 50-60 kişi yapalım, birkaç hafta sonra yapalım.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kimse istemiyor mu lan party kardesim alla lala[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Harbi ha Uplanmıyor topik hayret. Tatil muhabbetleri, öss muhabbetleri, geç kaldık geç...[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence erken davranıyoruz erken, herkes bir tatilden gelsin, okullar açılmadan önce yaparız.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okullar açılmadan önce diyosunda dershaneler açılıyor[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eh, geçen sene uydurabilen gitmişti. Ben uyduramamıştım, gidememiştim. Çoğunluğa uyarsa yapacak birşey yok... Spidee gibi bu aralar tatile çıkıp ta 2-3 hafta sonra gelecek birkaç arkadaşım daha var, benim işime gelir şahsen ertelenir gibi olması. Bi de, Adeks'te wow var mı? Varsa orcinal serverlara girilebiliyor mu? Bari bunları konuşalım ehu[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Adeks'de WoW var, ama oraya gidince WoW oynatmam ben =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Heffer, 06 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 06 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Belli olmaz ben satış yapabilirim, ustayım o konuda =) ustasınız kenşinin kafasında nargile kırıcam zaten :) 15-20 arası bana fark etmez, tatil muhabbetim yok. edik: smiley koyayım da kenşin kafamda bişey kırmasın eheh Ehem... -Hayriyeeee....Nargilemi Getir....[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende geleyim adeks nerde peki?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 besiktas[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ay sonuna doğru yapın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 heh EviL'in düzenlediği bir lan party'e katılmamanızı önemle tavsiye eder gününüzü boq edeceğine iddaya girerim:D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 niye ?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bilmem ööle hissediorum, bi sakıncası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 war...cok begenmiyorsan gelmezsin bu kadar.. beyler konu dısına acalım konuyu diyorum yoksu yeterli katılımcıyı bulamıycaz...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 heh artis tavırların dewam edior..güzel, kaybetmeye dewam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konu sapmasa diyorum. Hani lan party yapıcaz falan..[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 e noldu bu iş yalan mı oldu ? yapalım bi party.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: kolpaci, 11 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: heh artis tavırların dewam edior..güzel, kaybetmeye dewam et ya sen kimsin ve beni nerden taniyorsun zaten artis olan sensin ayricada begenmedigin yere gelmezsin cok tartisma baslatmak istiyorsan git baskasina satas hadi canim... konu dısına acarsak daha ok katılımcı olacagını tahmin ediyorum ama bence herseyi ayarlayip oyle acalim derim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tmm kendi aranızda tartışacagınıza ayarlayın o zaman b,r şeyler[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar