Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party in Istanbul yoo :P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

İsteyen cok kisi oldugundan ve bulusmalarda ben hep bu lan partyden bahsettigimden ayrica su konuda oldugu gibi isteyen cok kisi var o yuzden aciyorum artık :P

simdi ben sahsen adeks 1 ya da 2 den yanayim cunku 2 side sabaha kadar acik artik eheh adeks 2 bana daha iyi olur taniyorum ordakileri cunku neyse birgun kararlastiramadim ben ama bence LAN party olaylari anca 2 haftada cozume ulasir eheh simdi ilk once gelecek kisi sayisini bi kararlastirmak lazim ve bence dershaneler acilmadan bu is olsun derim...

kimler gelir bakem[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Adeks 1 mekanı açısından daha iyi. Çünkü her ne kadar sabaha kadar açık olsalar da aslında saat 2'ye kadar çalışma ruhsatları var.

Eğer Adeks 1'i ayarlarsak hem gidip şahsen görüşebilirim, herkesi çok iyi tanıyorum; hem de Adeks 2'ye oranla daha kenar köşe bir yer olduğu için "Aha bakın biz burda yasaları çiğniyoruz" diye bağırmamış oluruz =)

Daha önce de çok defa Adeks 1'de sabahladığım için bir problem çıkmayacağını söyleyebilirim. Hem geçen sefer yaptığımız Lan Party'den sonra oranın işletmecileri de bizim gruptan çok memnun kalmışlardı, en son gidip lan party işi hakkında konuştuğumda "Siz gelin, biz size indirim de yaparız" cevabını almıştım.

O açıdan Adeks 1 daha iyi olur diyorum =)[signature][hline]Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 06 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Belli olmaz ben satış yapabilirim, ustayım o konuda =)

ustasınız
kenşinin kafasında nargile kırıcam zaten :)
15-20 arası bana fark etmez, tatil muhabbetim yok.
edik: smiley koyayım da kenşin kafamda bişey kırmasın eheh
[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler

[Bu mesaj Heffer tarafından 06 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 06 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 06 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Belli olmaz ben satış yapabilirim, ustayım o konuda =)

ustasınız
kenşinin kafasında nargile kırıcam zaten :)
15-20 arası bana fark etmez, tatil muhabbetim yok.
edik: smiley koyayım da kenşin kafamda bişey kırmasın eheh
o sadece kenshin ozel bir durum sen kıramzasin nargileyi :D
[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

sen gelme :D

dregoth geliyor zaten kesinlesti olay demek uheuaha (Tanidigim dregothsa tabi jedidan :P ben EviL hue)

neyse o zaman adeks 1 de yapalim benim icin sorun olmadigini soyledim zaten tarih olarak bu hafta bir gun diyorum cunku 15inde dershane basliyor omfg (bide hergun mu gidiliyor dershaneye okul acilana kadar ilk defa gidecem)herkesin ne isi var ne yapacak bilmedigim icin herkesin bos olabilecegi bir gune ras getirirsek cok guzel olur ama bu kadar kisiyle olmaz 15-30 arasi kisi olmasi lazim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 07 Ağustos 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neler yapılcak bir anlatsan =) hiç gelmeyen biri olarak öğreneem[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kahvaltıyı çekecekseniz gelirim.

geçen seferki neydi lan , ne biçim yağmur yağıyodu.
neyse , katılıma ve gelenlere bağlı olarak ben de gelicem.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sevgi dolu bir insanım.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

12 de baslar bu lan party :D oyunlar oynanir eglenir muhauah u suck denir ezdim hepiniz denir ondan sonra karni acikanlar bisiyler yer tekrar oyunlar oynanir sinirlenilir mutlu olunur sonra sabah olunca kalkılır bir kahvaltı edilir ve sonra uyumak icinm evlere gidilir:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...