yosun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bayadir oynamiyodum oyuna geri döndüm, dönmüşken charlarin specleri deiştiriim deişiklik olsun dedim her şey iyi güzelken sc templatei yaparken kaldim öyle nette bi türlü TOA uyumlu sc calc. bulamıyorum Bilen elinde olan varsa cidden çok lazım şimdiden teşekkürler! (not: http://sc.aod.net/ açılmıyo)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bana mail adresini ver toa yi birka catacombs uyumlu sc calculator gondereyim sana:)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Elturco Warlock excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Synthetic Realms'in LOKI'si var, o aod.net'dekinin adi da Kort's Spellcraft Calculator gibi bisey, Google'dan bulabilirsin hangisini istiyosan. Kort'daki interface bence daha esnek, daha rahat, ama LOKI'de de sc'lenecek bolumleri kendisi oneriyor sana ve bilmem gerekir mi ama Catacombs destegi var. ps: Hala ozel mesaj teknolojisini kesfedemeyenler var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inuse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Baggio, 30 Ağustos 2005 09:01 tarihinde demiş ki: Synthetic Realms'in LOKI'si var, o aod.net'dekinin adi da Kort's Spellcraft Calculator gibi bisey, Google'dan bulabilirsin hangisini istiyosan. Kort'daki interface bence daha esnek, daha rahat, ama LOKI'de de sc'lenecek bolumleri kendisi oneriyor sana ve bilmem gerekir mi ama Catacombs destegi var. ps: Hala ozel mesaj teknolojisini kesfedemeyenler var. ya su loki ücretlimi ? bakmışdım webe ücretli gibime geldi varmı ücretsiz bi link :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar