Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Evet bu akşam itibariyle Matrix onlinea giriş yapıyorum :D . Recursionda Dunedain olarak açıcam karakteri . Senditden tam 24 gün sonra geldi oyun yarında gelmese yei paketi göndermelerini istiycektim :D .[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yanız patch sistemi çok saçma olmuş oyunu netten indiriyor gibiyim resmen , kayıt sırasında patchi indirmemeside ayrı bi güzellik ...[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hayırlı olsun göster kendini... ve sakın kırmızı hapı aldığına pişman olma...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 olmam inşallah , oynanış önemli benim için baya grafikden falan bile daha önemli rahatsa oynanışı baya götürür beni ama açıkcası 6 7 max ömür veriyorum oyuna .Wow anca 8 ay dayandı bakalım bu ne kadar dayanacak gerçi station pass olayı hoşuma gitmedi değil :D . Bu sistemi bilen var mı mesela orda 21 dolat vererek online oyunların tamamını oynayabiliyoruz sanırım peki eq2 için paket almamıza gerek var mı ?[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karakter ismi Nedain oldu . Oyunda biraz garip geldi ama alışma sürecindeyiz henüz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dunedain gunslinger olmak istiyorsan attributelerde focusa yogunlaş dierlerine verme :D ama ben hepsini olmak istiyorum diyorsan belief ve vitality hariç hepsine istedigin gibi dağıt :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sakın a hepsini bleif e verme :)))[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 once perceptionı15 yaptım malum zararı etkiliyor rangeın her 5in katında ve mele icinde bonus veriyor ondan sonra full focus gittim .[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 recrusion da her türlü yardım ederiz gelmek istiyen buyursun valla ne olursa olsun[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dogru oyuna basladıgımdan beri bir dolu yardim aldım eryandan , poydan ; item olsun , mission olsun :D .[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Attribute lerin detaylı bilgilerini forumumun hemen ustunde sticky olan topic den bakabilirsiniz.[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar