Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya yıllarca bu oyunu aradım bulamadım..download edecem yok..yardımı dokunabilecek varsa lütfen yardım etsin.[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kadıköyde Joy'da var. Joy nerde dersen : Rex sokağının bi üst paralelinde sol tarafta sokağa girdikten 10m sonra. Livadi diye bi nargile kafe var, ona gelmeden hemen önce[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende kesin vardır oynadım diyede hatırlıyorum izmirdeysen ben verebilirim cdye çekip gene izmirdeysen bende yoksa kesin bizim bilg tuncay abimizde vardır =) yok olmadı dersen şurdan çekmeyi deneyebilirsin edit: linki sildim bazen eşek linki yasak diyorlar fln öm de link [Bu mesaj slayer__ tarafından 30 Ağustos 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dark bende senin gibi epey aramıştım bu exp.ı, geçen sene paticikten ismini unuttuğum bi arkadaş cdyi basıp kargoyla yollamıştı. yine maalesef bende izmirdeyim, irtibata geçebilirsen bende cdyi veririm. ama exp. dil seçeneklerinden ingilizceyle çalışıyor, bende her seferinde uuraşmaktan sıkıldıım için bg2yi 2 defa daa bitirdim, yine de çok uuraşma derim dungeon siege2 yi kassan daa mantıklı. :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya ben izmitteyim..püh ya izmir olaydım keşke..artık netten aramaya devam..oyy oy..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ankarada da yuksel kırtasiyede var. izmit sanırım istanbula cok yakın ordaki ünideki arkdaşlar izmiten istanbula gunluk gezmeye gidiyorlardı. istanbulda bulursun o oyunu.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hepinize çok teşekkürler[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar