Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Key Bindings

SAMETS

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Ben telo's bottom bar addon'unu kullanıyorum.Warrior charım var.Bütün stancelerde ortak spellleri yeni eklediğim bara koyuyorum.sadece belli bir stance de yapılan spelleri o stance'in orjinal barına koyuyorumTek bir sorunum var.Yeni eklediğim bardaki bir
spell'e mesela Battle Shout'u herhangi bir rakam veya harfe basınca çalışmasını istioyrum.Mesela BS'yi Q DS'yi E düşünüyorum.Bu nasıl olur.Key bindings'e baktım ama bişey anlamadım.Bir yardımcı olursanız sevinirim.

[Bu mesaj SAMETS tarafından 31 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim kadarıyla yapmak istediğin büyüyü önce quickbara koymak gerekiyo key bind için, mesela 1234567890 diye giden olayda ben 5 ten sonrasını dürtmek rahat olsun diye f1 f2 f3 f4 diye ayarlamştım (gerçi alışmak kasış oluyo ama alışınca rahat) testtede en sağ ikonu taba ayaradım ae fear için (ney shouttu unuttum şimdi) nasısa nearest enemyi pek kullanmıyorum diye onuda başka bişeye attım :p[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

quickbar dediğim şimdi baktım wowda action bar olarak geçen büyüleri koyduğumuz olay, main menu/key bindingste aşağıda kalıyolar movement falan var en üstte action button 1 2 3 fln diye gidio yanındaki kırmızı yere basıp istediğin tuşa basarak ayarlayabilirsin[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 2 dkda bir kullanılan buff ve debufflar icin Q ve E tuşlarını harcama oraya daha kolay ulaşabilmen için stance değiştirmeleri koyabilirsin.cunku berserker ragede iken(fazla rage için) bir an dodgeyi gorunce tuş arama zahmetine girmek kötü olur berserker ile battle i q/e ye koyman mantıklıdır.Defensive e gerek yok saten cogu warrior immune disarm ,disarm icin zaman kaybedersin bi de rageindenolursun büyük bi risk.
Sosyal ağlarda paylaş

Battle Stanceda Q Charge E Execute F Hamstring

Defensive Stanceda Q Revenge E Sunder Armor F Shield Block

Berserker Stanceda Q Intercept E Execute F Hamstring

Belli stancelarda kullanilabilen skiller ozel stance barinda 1-2-3-4-5-6-7-8 tuslarinda duruyor. Ikinci barimda her stanceda ortak kullanilan skiller duruyor vede bunlar Alt 1-Alt 2-Alt 3-Alt 4-Alt 5-Alt 6-Alt 7- Alt 8 konumunda. Mouseumun 5. tusu (sol bas parmak :)) ALT tusuna bindli. Oynarken parmaklar surekli ayni yerde duruyor vede mouseu rahatca kullanirken bas parmagimla Mouse 5 e basip 1-2-3-4-5-6-7-8 tuslarina basarak 2. bardaki skilleri rahatca kullanabiliyorum.

Bind olayina ise Oyun menusunde (Esc e basinca gelen menu) Key bindings e girdiginde Action Bar #2 Action Bar #3 gibi bolumler olmasi lazim. Biraz kurcalarsan bulursun sanirim.

[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo

[Bu mesaj Stream tarafından 01 Eylül 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...