SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Selamlar.Ben telo's bottom bar addon'unu kullanıyorum.Warrior charım var.Bütün stancelerde ortak spellleri yeni eklediğim bara koyuyorum.sadece belli bir stance de yapılan spelleri o stance'in orjinal barına koyuyorumTek bir sorunum var.Yeni eklediğim bardaki bir spell'e mesela Battle Shout'u herhangi bir rakam veya harfe basınca çalışmasını istioyrum.Mesela BS'yi Q DS'yi E düşünüyorum.Bu nasıl olur.Key bindings'e baktım ama bişey anlamadım.Bir yardımcı olursanız sevinirim. [Bu mesaj SAMETS tarafından 31 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 benim bildiğim kadarıyla yapmak istediğin büyüyü önce quickbara koymak gerekiyo key bind için, mesela 1234567890 diye giden olayda ben 5 ten sonrasını dürtmek rahat olsun diye f1 f2 f3 f4 diye ayarlamştım (gerçi alışmak kasış oluyo ama alışınca rahat) testtede en sağ ikonu taba ayaradım ae fear için (ney shouttu unuttum şimdi) nasısa nearest enemyi pek kullanmıyorum diye onuda başka bişeye attım :p[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Quickbar dediğin orjinal olarak gelen bar mı?Bir de F1 f2 yaptım dedin nerden yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 quickbar dediğim şimdi baktım wowda action bar olarak geçen büyüleri koyduğumuz olay, main menu/key bindingste aşağıda kalıyolar movement falan var en üstte action button 1 2 3 fln diye gidio yanındaki kırmızı yere basıp istediğin tuşa basarak ayarlayabilirsin[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 better keybindings filan koyarsan senin için bir tab ile ayırır başlıkları kullanman daha kolay olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Q/E Bs Ds kullanan warrior.. Hmmmm. Is yapar bu warrior. Server neresiydi?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Frostwhisper.Daha 30'um ama.Şimdi Whirlwind axe heyecanı sardı ama tek yapamıyacağım bir quest.FW'de yardım edebilecek biri varsa çok mutlu olurum. Nick Smthrill [Bu mesaj SAMETS tarafından 01 Eylül 2005 09:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence 2 dkda bir kullanılan buff ve debufflar icin Q ve E tuşlarını harcama oraya daha kolay ulaşabilmen için stance değiştirmeleri koyabilirsin.cunku berserker ragede iken(fazla rage için) bir an dodgeyi gorunce tuş arama zahmetine girmek kötü olur berserker ile battle i q/e ye koyman mantıklıdır.Defensive e gerek yok saten cogu warrior immune disarm ,disarm icin zaman kaybedersin bi de rageindenolursun büyük bi risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Battle Stanceda Q Charge E Execute F Hamstring Defensive Stanceda Q Revenge E Sunder Armor F Shield Block Berserker Stanceda Q Intercept E Execute F Hamstring Belli stancelarda kullanilabilen skiller ozel stance barinda 1-2-3-4-5-6-7-8 tuslarinda duruyor. Ikinci barimda her stanceda ortak kullanilan skiller duruyor vede bunlar Alt 1-Alt 2-Alt 3-Alt 4-Alt 5-Alt 6-Alt 7- Alt 8 konumunda. Mouseumun 5. tusu (sol bas parmak :)) ALT tusuna bindli. Oynarken parmaklar surekli ayni yerde duruyor vede mouseu rahatca kullanirken bas parmagimla Mouse 5 e basip 1-2-3-4-5-6-7-8 tuslarina basarak 2. bardaki skilleri rahatca kullanabiliyorum. Bind olayina ise Oyun menusunde (Esc e basinca gelen menu) Key bindings e girdiginde Action Bar #2 Action Bar #3 gibi bolumler olmasi lazim. Biraz kurcalarsan bulursun sanirim. [signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 01 Eylül 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar