zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok kolaymış bu bea :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vıyy 112 de kitlendinm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilk oynayışta 217 yaptım. hiç kasmadım, hatta hadi bırakayım dedim. sanırım rekor denememi kendimi hazır hissedinde yapacağım :) sanki bu oyunu daha öncede oynamıştım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben tek tek harf yazamıorum.kelime olsa daha ii.onceden kelimeli olanı oynamıştım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bazı arkadaşlar kasamam falan demişte , acaba içinizde oturup kasan varmı bu tür şeyler için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çok hızlıyım ben.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 heh bu topic taa miladdan önce açılmıştı forumda ama sakıncası yok link vermeye gerek yok yani devam burdan :) nede olsa çok eski[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ingilizce kelimeleri neden bilmem ingilizcem olduğu halde hep zor yazarım..o yüzden 39da kitlendim..türkçelisi yokmu bu trafiğin :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 298 ilk deneme. hm[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar