Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaslar ben amrekıda da bır arkadasa cep telefonu aldırmayı dusunuyomda buraya getırtmem kaca mal olur bı de oradakı telefonlar burada calısmayabılıyomus.. Bu konuda bılgısı olan arkadaslar varmı ?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bilen varsa bende öğrenmek istiyorum[signature][hline]tekrar deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 burdankendin hesaplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bıde gumruge para verırsın haberın olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 direkt satın almak imkansız gibi bir şey, hardware türüne giren şeyleri satmıyorlar daha doğrusu, en azından Türkiyeye ama bir arkadaş alıp yollayacaksa ve 1 tane telefonsa konu olan şey o zaman gümrüğe takılması çok zor, gümrük ödemezsiniz yani büyük ihtimalle[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ablam ingiltereden telefon yollamıştı takılmıştı gunruge bıde oraya para gitti[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm böle doom günü paketi yaptırsak gönderen tarafa, üstüne happy birthday felan yazdırsak, pembekalp/carebear koydursak pakedin üstüne felan, sora bide bunu dhl ile yollatsak gene takılır mı ki gümrüğe? mesela tek bir mp3 player için? netekim aldırıp yollamasını isticem bi tane wow friendlerimden birinden ama gümrük girerse ne anlamı olur hehe. edik: aldıracağım şey tr de şu an satılmıyor,çıkmadı, yok henüz piyasada felam[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) [Bu mesaj Norak tarafından 31 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Norak, 31 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: hmm böle doom günü paketi yaptırsak gönderen tarafa, üstüne happy birthday felan yazdırsak, pembekalp/carebear koydursak pakedin üstüne felan, sora bide bunu dhl ile yollatsak gene takılır mı ki gümrüğe? mesela tek bir mp3 player için? netekim aldırıp yollamasını isticem bi tane wow friendlerimden birinden ama gümrük girerse ne anlamı olur hehe. edik: aldıracağım şey tr de şu an satılmıyor,çıkmadı, yok henüz piyasada felam ayni seyi bende dusunuorum sen yap eger ise yararsa bende yaparim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 40 dolar civarı olsa gerek..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 40 dolar cok beaa :([signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 taaa amerikadan geliyor sahsen 40 dolarada 120 dolarada raziyim hatta iyi oldu yarin tel edip amerika turkiye fiyatlarinida ogrenicem[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hadi size anlatayim mevzuati:) simdi hediye malzeme nin faturasi en fazla 300 dolar olabilir. normal malzemede 100$ i gecemez. eger gecerse direk vergiye tabi. ha bunu nerden anliyorlar. Malla beraber fatura geliyorsa ona bakiyorlar. Gelmiyorsa ellerinde bu tur urunler icin belli ucretler var ona bakarlar.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben yurtdışından oldukça yüklü miktarda alışveriş yaptım ve şu ana kadar gümrüğe takılmadım. Yapmanız gereken karşı tarafa söylüyorsunuz paketin içine şöyle bir kayıt koyuyo "Bu paket XXX adına hediye olarak gönderilmiştir , XXX'den herhangibir ücret talep edilemez". Tabi gidip 1000$ yazarsanız fişe dinlemezler hediye falan çatırt diye geçirirler gümrüğü 500 milyondan falanda az olmaz böle yüksek fiyatlı bi ürüne gümrük. onlyreal doğru yazmış 100$ limiti , 300$ hediye limiti. Bi de bayramlardan 1 ay ve sonrasında kolaylık gösteriyorlar o zamanlarda yapın korkunuz varsa.[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fedex tavsiye ederim gümrükte takılma ihtimali en az. Amerikanın kargosu USPS ile yollatırsanız (dikkat UPS değil UPS ayrı) , direk gümrüğe gider mal. Usps baya ucuzdur ama fedexin falan yarı fiyatına. Gider gümrükten alırsın malını , bu arada sorguya çekilme ihtimalin var. Olurda bu malı satmak için aldığın yönünde bi kanıya varırsa görevli yada o gün karısıyla kavga ettiyse kalır o kargo gümrükte :) Şans işi biraz Ben Usps dende gidip aldım fedexlede aldım. Usps de sorun çıkmadı çünkü paketin içinde gerekli belgeler vardı. Fedexlede kapıma kadar geldi.[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben japonaydan maket alıom valla 100 euro yu gecmıyen hıcbıseye gumruk odemedım kutusunu bıle acmadan yolluyolar[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 emin deilim ama, abd'deki cep telefonlarinin TR'de calistigini zannetmiyorum, onu iyi bir arastirmadan getirtmeni tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 limitler doğru, bazen istisna olabiliyor şanslıysanız ama şansa bırakmamak lazım çünkü takılırsa malın fiyatını bulan bir para ödeyebiliyosunuz duruma göre fedex iyi bir seçim, pahalı gelebilir ama gümrüğün isteme olasılığı olan paraya göre hiç bir şey değil ;) 300 dolarlık SWG paketleri için (7 taneydi :p) 300 dolar da gümrük ödedik zamanında ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 telefon buraya gelince kaydettirmek lazım imei numarasını amerika 1900 frekansını kullanıyor bizde ise 900 sen tri band çeken bir tel alırsan sorun olmaz çalışır.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar