Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Elimde bir javana axe var bunu bes ile basar isem yanma şansı varmı? birde eğer yok şse busla +3 garantisi varmıdır normalde olduğu gibi (Arama yapıldı 2 konu bulunda içerisinde açıklayıcı bir bilgi bulunmadı geyik yapılmış :( )[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 K.E[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: TrTownUser, 31 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Elimde bir javana axe var bunu bes ile basar isem yanma şansı varmı? birde eğer yok şse busla +3 garantisi varmıdır normalde olduğu gibi (Arama yapıldı 2 konu bulunda içerisinde açıklayıcı bir bilgi bulunmadı geyik yapılmış :( ) bes bas %100 yanmaz +3 %100 garanti bus bascan .... patlarsa parasını verem ...:D[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hmm sanırım yarın deneyebileceğim :) şu an sürekli dc oluyorum Dip not(Ke gelince ss mi kendim alabileceğim ^^ )[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bes %100 deil ben bi glave ve large hacker basarken yandı ke da nusla +3 mırage bastım yandı:D basmadan once iyi bu duşun:P
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: blood_mage, 31 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: bes %100 deil ben bi glave ve large hacker basarken yandı ke da nusla +3 mırage bastım yandı:D basmadan once iyi bu duşun:P myko diyorsan +2 den sonra bus kullanman gerek zaten. fp'ler bile yanıyor +3e nusla geçirirken.[signature][hline]Shakkil / LvL 6x / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares :Dretkag: / LvL 4x / Hunter / KanKardesligi / Deimos [Bu mesaj Shakkil tarafından 31 Ağustos 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hayır uskoda yaktım arkıda +2 ye nusla sb yakmıştı:D
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eski usul dene bakalım yanıyo mu ogreniriz :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Boşver +3 yapıp bırakim arkadaş +3 yaptı lycoan hammer :D ibende yapmak istiom javanayı şimdiq[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bes derken element eklemeyi değil upgardeable a çevirmeyi kastetmiş %100 bende busla rahat +3 olucanı düşünüom[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tmm girince alıp bascam yaa :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 +2ye nus, diğerleri bus[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aman sonra fortuna sen söledin bana yeni bitane bul deme sakın[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: blood_mage, 31 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: bes %100 deil ben bi glave ve large hacker basarken yandı ke da nusla +3 mırage bastım yandı:D basmadan once iyi bu duşun:P bi tepeyi okumadan veya doğru dürüst okumadan yorum yapamsana zzzzzzz.....konu unique upgrade ve bes basarasan%100000 lolzzzz...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Zaten +8 wiz yaktım içime oturdu :D busda giti şimdiq dursun[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi uniquelere üç tane bulup öyle upgrade olmuyo mu? yoksa takılar için mi geçerli? yani javanaya upgrade scrolla mı upgrade yapıyos noluyo anlamadım[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIƒ3™ Class: Priest Level: 1x
Öne çıkan mesajlar