eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 boşver hoca tadını çıkar bunlar kesin kavga eder süper sumo ortamı işte daha ne ister insan :D:D[signature][hline]don't panic!
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 off super program... evin yarisi olecek, yarisi yiyip yiyip kusacak Herkese ornek bir program sahsen eheeh[signature][hline]Bal adam...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 atv bu sezon bayağı çoştu. bir sürü dizi ve programla. bomba gibi geliyor, sanırım bombaları buraya katılan yarışmacılar olacak :-p şaka bir yana şişman olan insalara çok fazla acırım. yazık, şişman olmak istemiyorlardır muhakkak. allah kimseye vermesin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Othranx, 29 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: walla ben o hamburgeri yemek istiyorum Hakakten fotoyu çektikten sorna ne yaptılar acaba. varsa bizde...[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abı o programa katılanlara aksam yemegınde ondan verırlerse gulmekten yarılırım.Aksam yemegınde tatlılar fln getırıyolarms zayıflamasnşarda para kalsın diye :D[signature][hline]--Borgır--
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Patiden katılan varsa davulla zurnayla uğurlayalım.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sanmam insightcım patiden kimse katılmaz lolll..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: insight, 30 Ağustos 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Patiden katılan varsa davulla zurnayla uğurlayalım. patiden katılan varsa kınayarak uğurluyorum... Edit: bu programlarla uyuyan, başlarına gelenlerden bihaber insanlara selametle. onlar hala 17 aralık gecesini size anne diyebilir miyim programının finali olarak hatırlamaya devam etsinler. Bulunduğumuz yerden anca el sallanır artık onlara... [signature][hline] [Bu mesaj mardox tarafından 01 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Shagrath, 30 Ağustos 2005 11:00 tarihinde demiş ki: abı o programa katılanlara aksam yemegınde ondan verırlerse gulmekten yarılırım.Aksam yemegınde tatlılar fln getırıyolarms zayıflamasnşarda para kalsın diye :D böle şeyler yaparlar kesin bende tilt olurum.insanlarla taşk geçiyolar çıkarıp sinir oluyorum ya gördükçe.
Öne çıkan mesajlar