silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sadece kafan mı?Benım şak şak dıye ses cıkartan space tusum gırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 girsin abi blizz su oyunu bi duzeltsin sonra hersey guzel olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 duzelmez hoca duzelmez..Zaten 256 ram makınamızla ıskence cekıyoz oynarken bı de bunlar olmuyor mu bıgun kafa atarken makınaya olecem ya hadı hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aynı sorunu bende yaşıyorum. işte 1-2 saat önce gene oldu , brd ye gidicem . molten spam'a girince makina oyuncuları yüklücem diye bi donuyor , çıktığımda ölü oluyorum :) yolda giderken makina 1-2 sn takılırsa anlıyorum ki yakınlarda player var :p upgrade şart şart ![signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sende bendensın hoca..Arklar la takılırken radar gorevı ustlenıyorum lag gelınce: /p Mıllet ally var yakında DİKKAT!!! Olay bu yanı makına super olunca ancak boyle oynayabılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe aynen ben ya , böle 1-2 sn kasıyo makine; duruyom yolun ortasında dönüyom şöyle bi , kesin bi taraflarda bi player oluyor :D arasıra işe yaradığı da oluyo ama , 10 kişi çıktı mı karşına bi tıkanıyo...[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Allah bıze sabır ya da para versın ne dıyelım..Boyle boyle bı care bulacaz artık..Sımdı tek sıtedıgım evden org yı gormek..Ordan ıs oldugu zaman kafeye gıdıp bakıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haydaa tam acıldı girdim gene down dedi:([signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu kadaar beklıyoruz bare bır pacth falan gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tam mc girisindeki 2 giant i kestik gitti hay allahim ya[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Patch falan gelmesi mümkün değil bugün. Server gelsin yeter :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence sabaha kadar giremeyiz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Realmlistte 3 adet burning legion görüyorum ve hiçbirine giremiyorum. Buradan sevgili blizzarda gocaman bir HLL gönderiyorum[signature][hline]Fridge - Undead Mage - Burning Legion Romork - Troll Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 en azından realmliste kadar gelebiliyoruz artık iyi gelisme:)[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 BL'i parcalara boluyorlar NİAHAHAH[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bazı server lar geldi ama bl yok hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 EDde yok tabi ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=143864&p=1&tmp=1#post143864 Bu başlıkda anlatılan testleri yapıp belirtilen yere gonderirseniz belki yardımı dokunur.[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 suanda dunemaul serverı geldimi acaba sizde yani her server gozukuyomu yoksa bendemi bi sorun war[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 cogu server gozukuyor ama canım... BL yok ortada.. blizz fak yu..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar