Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıımmmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kıl ve gogus içinde tavisye istiyoruz arkadaşlara ... bilakis yüzücüler yararlansın bu topic offical kıl tüy topici bundan sonra :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Mesaj tarihi:
evet bende alıyodum yüzücüyken zorunlu pek sevmiyodum ama zorunlu..da almayı bıraktıktan sonra iğrenç oluyo ben normale dönmesi için bacak kıllarımın 1 sene beklemiştim =([signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
said:
stifmeister, 31 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
benimi kıllarımımı :D

seni, olduğun gibi. kıllarınla beraber.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
evet bende alıyodum yüzücüyken zorunlu pek sevmiyodum ama zorunlu..da almayı bıraktıktan sonra iğrenç oluyo ben normale dönmesi için bacak kıllarımın 1 sene beklemiştim =(

hocam ama yararıda oluyo almanın cidden..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!
Mesaj tarihi:
baba ne yararı? şuana kadar göremedim ben! =) hani kız konusu diyosan pek bişey farketmiyo,yüzme için diyosan önemli tabikide hayatının sonuna kadar yüzecekmisin? (ben yapamadım bıraktım) başka ne var yararı? :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
yaa kaç sene yüzdük bi bıraktım ne omuz ne göğüs kaldı anasını satıyım göbekli pelte bi adam oldum çıktım! =/
(tabi hala fena değil ama :) )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
hehe

ben yatıyorum hocam sabahın korunde antreman var gorusurz ii gceler[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!
Mesaj tarihi:
2 kılın acısına dayanamıyonuz be yuh kıslar kadar olamadınız :-p[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Mesaj tarihi:
Agdaya dayanamazsin felen diolarya kizlarin abartamasi. Sahsen canim cok tatlidir oyle aciya pek dayanikli degilimdir ama 1 senedir felen koltuk aldigimi agdayla aldriorum hic acimio valla rahat ol;) Ama bacak nasi olur bilemem :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Veet Kıl Dökücü Sürüon 5 dakka beklion sonra yıkıon geçio.Bende Şeyimin etrafıyla koltuk altlarımı alıom öle gerçi kıllı bacaklarımın ortasında bi boşluk oluo ama neyse :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
Yazılanları okumadım ama jiletle al acıdan korkuyorsan.Ama 3-4 günde hemen tekrar çıkar.O yüzden sir ada öneririm :) -çok acımıo wallahy!-
Hatta bak sana markada veriim baska marka alma diğerleri kötü ve can yakar.Sesu portakallı sir ağda alcan kaynatıcan onu :) Annene sor anlatır ztn :)
Tüy dökücü kremler çoğaltır kıllarını.Jilet vs. hepsi çoğaltır.Ya epilasyon makinesi kullancan yada dediğim sir ağdayı alcan...Klay gelsin :D
[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 31 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla bence git aldır en başta...neden dersen hem kuaförlerdeki ağda diğerlerinden farklı geç çıkartyor ve çoğalmasını önlüyor.sonra da al kendine bi bal...dök yala[signature][hline]love is the funeral of hearts
  • Yeni Oluştur...