Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıımmmmm

awishforwingstha

Öne çıkan mesajlar

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
evet bende alıyodum yüzücüyken zorunlu pek sevmiyodum ama zorunlu..da almayı bıraktıktan sonra iğrenç oluyo ben normale dönmesi için bacak kıllarımın 1 sene beklemiştim =(

hocam ama yararıda oluyo almanın cidden..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Sosyal ağlarda paylaş

Veet Kıl Dökücü Sürüon 5 dakka beklion sonra yıkıon geçio.Bende Şeyimin etrafıyla koltuk altlarımı alıom öle gerçi kıllı bacaklarımın ortasında bi boşluk oluo ama neyse :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okumadım ama jiletle al acıdan korkuyorsan.Ama 3-4 günde hemen tekrar çıkar.O yüzden sir ada öneririm :) -çok acımıo wallahy!-
Hatta bak sana markada veriim baska marka alma diğerleri kötü ve can yakar.Sesu portakallı sir ağda alcan kaynatıcan onu :) Annene sor anlatır ztn :)
Tüy dökücü kremler çoğaltır kıllarını.Jilet vs. hepsi çoğaltır.Ya epilasyon makinesi kullancan yada dediğim sir ağdayı alcan...Klay gelsin :D
[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 31 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...