Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 frostbolt nasıl 2400 pyroblast 2800 vurur?

AcimasizKemal

Öne çıkan mesajlar

Hehh
4.8k /2 kabaca 2.4 k base frostbolt demek, e buda debuff olmadan ne kadar mantıklı geliyo ?

Mobu bilmediğim için sordum, gerçi vulnerability felamda demiyo, arcane power vb dmg artıran buffta olmadıgına göre,
benim mantıgımı zorlayan bisey söz konusu.

450 olan spell in max dmg ı nasıl olduda saf 2.4 k oluo, yani itemdan 2k dmg mı alıyo yani :) yoksa bilmediğimiz ingame mechanic ler mi var( 1 str = +1% max spell dmg gibi felam :Pp)

Simdi bidaha soruyorum SS nin alamet-i farikası nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odium, 31 Ağustos 2005 16:02 tarihinde demiş ki:

AP, talisman veya BG buffları olmadan 4825 frostbolt crit. :D

[spo1=Death Talon [/spo]

haha odium o mobların özelliğini de söyleseydin.şimdi millet nerf mage die baırcak:)bende 2400 civarı frost shock crit koydum talona...[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 01 Eylül 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Hehh
4.8k /2 kabaca 2.4 k base frostbolt demek, e buda debuff olmadan ne kadar mantıklı geliyo ?

Mobu bilmediğim için sordum, gerçi vulnerability felamda demiyo, arcane power vb dmg artıran buffta olmadıgına göre,
benim mantıgımı zorlayan bisey söz konusu.

450 olan spell in max dmg ı nasıl olduda saf 2.4 k oluo, yani itemdan 2k dmg mı alıyo yani :) yoksa bilmediğimiz ingame mechanic ler mi var( 1 str = +1% max spell dmg gibi felam :Pp)

Simdi bidaha soruyorum SS nin alamet-i farikası nedir?

ortada hesap yapıcak bişiy yok.bwlde firemawdan önceki bu tip moblar bazı sınıf büyülere karşı çok dmg alıyor.bazısı fire frost shadow fln... 3k mind blast koyan priest ve 5.5k shadow bolt crit koyan wlock çıkabiliyor aradan[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...