Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir UO web projesi için gönüllü aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir UO web projesi için gönüllü aranıyor, büyük bir proje. Kurduğum ekibi bazı problemlerden dolayı dağıttım, artık yeni bir ekip arıyorum.
1-UO yu yutmuş kişiler, yada internet üzerinde araştırma yeteneğine sahip kişiler ekibe katılabilecektir.

ilgileniyorsanız: [email protected]
en kısa sürede bana ulaşın...[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır...
Mesaj tarihi:
ufffffff, ben niye habire sizin gibi insanlarla uraşmk zorundayım. Senin gibi küçük düşünen birine bu yaptığımı açıklasamda anlamazsın...[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır...
Mesaj tarihi:
said:
Araseptrone, 14 July 2003 12:43 tarihinde demiş ki:
.
1-UO yu yutmuş kişiler, yada internet üzerinde araştırma yeteneğine sahip kişiler ekibe katılabilecektir.

[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır...
[hline]

heh direk koptum zaten yutmuş kişi peh ben yutmadımda ultima online'ı 3.5 civarı senedir biliyorum (5 6 ayını salla 2.9sene falan)

[Bu mesaj Erutan tarafından 14 July 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehah komik olmuş baggio hiç anlamaz canım :P projen tam olarak nedir açıkla biraz, sen bu işte para var yazan her işe körü körüne girer miydin hiç o işin ne olduğunu bilmeden?
yeni shard mı açıyosun, ultimatr gibin site mi hazırlıyosun ?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
  • Yeni Oluştur...