Araseptrone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Yeni bir UO web projesi için gönüllü aranıyor, büyük bir proje. Kurduğum ekibi bazı problemlerden dolayı dağıttım, artık yeni bir ekip arıyorum. 1-UO yu yutmuş kişiler, yada internet üzerinde araştırma yeteneğine sahip kişiler ekibe katılabilecektir. ilgileniyorsanız: [email protected] en kısa sürede bana ulaşın...[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Niye illa biyerlerde yetkili olmak istiyosunuz ki, madem bu kadar buyuk projeniz var yazin da buraya yollayin yazilari? Ya da madem kendiniz Uo'yu duzgun bilmiyorsunuz da adam ariyorsunuz, acmayiverin?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araseptrone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ufffffff, ben niye habire sizin gibi insanlarla uraşmk zorundayım. Senin gibi küçük düşünen birine bu yaptığımı açıklasamda anlamazsın...[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Eminim evet, aciklama onun icin, Git admin ol sen ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Araseptrone, 14 July 2003 12:43 tarihinde demiş ki: . 1-UO yu yutmuş kişiler, yada internet üzerinde araştırma yeteneğine sahip kişiler ekibe katılabilecektir. [hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... [hline] heh direk koptum zaten yutmuş kişi peh ben yutmadımda ultima online'ı 3.5 civarı senedir biliyorum (5 6 ayını salla 2.9sene falan) [Bu mesaj Erutan tarafından 14 July 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehah komik olmuş baggio hiç anlamaz canım :P projen tam olarak nedir açıkla biraz, sen bu işte para var yazan her işe körü körüne girer miydin hiç o işin ne olduğunu bilmeden? yeni shard mı açıyosun, ultimatr gibin site mi hazırlıyosun ?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araseptrone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 up[hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar