Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darbe(Doğrumu)

namesiz

Öne çıkan mesajlar

askeri değil ama asker destekli sivil bir darbe olabilir ancak. yani hükümetin alaşağı edilmesi.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

@Mando askeriyenin Amerika ile bağlantısı yok.Eğer varsa bile Atatürk ilkelerine bağlı kalacak subay sayısıda fazla.Bir komplo teorisi kurarsak eğer askeriye ikiye bölünür halkda kendi çıkarlarına göre iki yoldan birini seçer.Bu arada su anki hukumette cok ahım şahım değil tek başına geldiği için böle rahat bir 4-5 sene sonra bunlarında yediği pislikleri görcez ömür kısmet ederse.[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

Ya su konuyu ciddi olarak tartisabildiginize inanamiyorum gercekten garip yani...

Ilk mesaj a bak arkadas bir yakinindan darbe olucagini duymus.
YA nasil birsey bu ya darbe olucagini nasil arkadasina soyler bir yakini bunu bunu biraz kafaniz aliyormu. Dusunmenize gerek yok akliniza geldigi zaman bir saniye icin mantikli geliyormu size.

Arkadasin yakini darbe olucak dedi hobaley...

Ayrica her darbe nin gerici olmasi gerekmez ama darbe darbe dir sonucta. Ataturk un yaptigida bir cesit darbe isyan olarak adlandirmiyormuyuz. Mevcut bir hukumet varken -ama iyi ama kotu- yeni bir tane kurmakta bir cesit darbedir. Kotu olmus diyebilen varmi aranizda?

Darbe oyle kolay birsey saniyorsunuz galiba.Sanki butun askerler haydin darbe yapak bugunde heyecan olsun diyemi basliyorlar gune. Bundan oncekilerde kac kisi asildi tutuklandi vede Turkiye tarihinde kac darbe hazirligi planlamasi yapildida gerceklesmedi bunlar gizli bilgiler degil. Turkiyenin yakin tarihini, gecmisini, metallica nin sarki sozleri kadar merak eden herkesin ulasabilecegi yerlerde.

Bilmiyorsak okumakla yetinin bence illa yazin diye zorlamiyor kimse sizi...
Sosyal ağlarda paylaş

Darbe ülkemizi hem içerden hemde dünyaya karşı tamamen kapanmamızı ve belimizi bir daha doğrultamamıza sebeb olabilir o yüzden şu aşamada bu tür bir eğilimin olucagını zannetmiyorum ancak ileride belli olmaz ülkenin durumuna bağlı.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

beklenti olur daima , önemli olan kimin beklediğidir . Mesela ben 2 yıldır araba beklentisi içerisindeyim ama hala avcumu yalıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ekonomi biraz daha düzelirse (zarar görmicek kadar) darbe olmasa da bi şekilde hükümet alaşağı edilebilir.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Apache, 28 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
bu seviyede darbe göze alınmaz.darbe olursa ülkenin beli bir daha doğrulamaz.

katılıyorum. birde bu tarz şeyler söylenti olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

bir darbe ulusu 30 yıl geriye götürür,
Türkiye'de şu an için son 30 yılın en iyi yönetimi söz konusu, her ne kadar yönetenlerin orada olmasından haz etmesemde, başlarına; darbe, isyan, koltuktan indirme, erken seçim gibi olayların gelmesinden korkarak-yada- citten çalışarak iyi bir yönetim gösteriyorlar.
Türkiye'de bazı şeyler şaşırmassa darbe olmaz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

ordunun ıcınde yetısmıs bır asker cocugu olarak ve babamın arkadaşları vasıtasıyla bır kac ıcerden bılgıyı bıldıgımıde soylıyerek sunu dıyım

darbe marbe yok kesınlıkle olmıycak

darbe olmaz ama 28 subat gıbı bır aba altından sopa gosterme olayı olabılır oda belkıııı yanı zor

ordudakı genc subaylar ıktıdardan acayıp rahatsız su anda ama genc subaylar tek baslarına darbe yapamaz yanı yaparlarsada 1960 dakı gıbı olur yanı kontrolsuz bır ıhtılal

genelkurmay baskanı ılk baslarda cok sert konusuyordu genc subaylar ıktıdardan rahatsızmı sorusuna sırf genceler degıl yaslılarda rahtsız gıbı bır cavp vermsıtı ama sonradan olayalrı cozdu yada derın develt gırdı ısın ıcıne bısıelr oldu ozkök cok pasıf kaldı

ordu şu an beklıyor bır aşırılık anında tepkısını koyucak ama adamalrda orduyu kışlaya kapatma ve mudahale edemıcyek duruma getırme planlarını uyguluyorlar yavas yavas

su ustuste duran bardakalrı cekme olayındakı ( su sahane pazardakı olay) gıbı
ordunun etkıse ve gucu dıyelım o bardakalar, en ustte cekılemez bardaklarda ordunun kendısı
ıktıdar tek tek dıkaktlıce o bardakalrı cekıyor su anda eger bır hata yaparsa kule devrılıcek ve butun usttekı kırmızı bardakalr ıktıdarın ustune dusucek o yzuden coook yavas ve azımlı cekıyorlar bardakalrı kı bıtıremeden ıktıdar degısır dusuncesınde olundugundan darbe marbe olmaz daha

tabı her an bır gece topluca bır genc subay toplulugunun anıden ıhtılal yapabılme olasılıgı her zamankı gıbı mevcut ama 12 eyluldekı gıbı dırek genelkurmaydan bır ıhtılal cıkmaz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

[Bu mesaj Viktor tarafından 29 Ağustos 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...