circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesajlarınızı sesli olarak duyabilmek ve karşınızdakinin sesli olarak duyabilmesi icin gerçekten güzel bir plug. komut olarak: /xspeakit boşluk mesajınızı yazın ve gönderin. Plug windows (Xp)'in kendi metin okuma programını kullanıyor ve anında ses olarak duymanızı sağlıyor.kullanabilmeniz için 2 kişi bir msn penceresi yeterli.Plugi indirin kurun ve yazıştıgınız birine gönderin(msn plus olan biri) oda kurduktan sonra başlayın yazıları sese dönüştürmeye... Fakat pluginin 3 tane kötü yan var; 1.Karşınızdaki kişide de msn plus ve bu plug yüklü olması gereklidir, aksi takdirde özellik çalışmaz. 2.Sadece ingilizce olması, yani kelimelerin söyleniş biçimi biraz garip :D 3.Karşınızdaki kişi işi abartıp herşeyi sesli olarak göndermeye kalkmaya başlamasıda kötü yanlardan birisidir. NOT:Kurarken Lütfen Messengerınızı Kapatın ve Yükledikten Sonra Açın. BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ. Ps: Baska bır forumda gordum cok hosuma gıttı sızlede paylasıyım dedım..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm güzel bişiye benziyo ama gavurlarla konuşmak lazım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet de bıraz daha sole oturması gelıstırılmesı lazım...:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet güzel bi eklenti.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben bayadır kullanıyorum msn plus çok güzel bi eklenti.[signature][hline]. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar