Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 . [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 23:29 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 "ne saran ne kıran yalnız değilsin aziz başkan" bundan dolayı pfdk'ya verildik yaw ağlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 normalde bütün hakemler sahaya atılan yabancı maddeyi aldıklarında mümkün oldugunca etrafa göstermeden yardımcısına uzatmaya çalışır, kim bilir kaç maçta daha atılmıştır bıçak ama ben hiçbir hakemin aleti göstere göstere kenara götürdüğünü görmedim. bi de kapalı bir bıçağı neden açarsın, hadi açtın bari kapat da götür, artislik değil de ne şimdi bu. o bıçağı atanın da allah belasını versin başka bişey buladın mı atacak madem kapalı atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bıçagı acmıstır çünkü cakının ucu keskin mi değil mi testere style mı değil mi yoksa çakı bıcagı görünümlü diş fırcası mı? oda insan sonucta meraklanmıştır ya da cakılara özel bi ilgisi vardır, ogluna hediye edecektir, belki 4. hakeme "bunu atma mactan sonra alıcam onu ben" demiştir kimbilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 fanteziler bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 numberten o pankartın olayı asılmasına izin verilmemiş kaldırılması istenmiş ancak sallamamış stad müdürü içeriğinden dolayı asılmasını istememişler ancak ceza içeriğinden dolayı değil federasyonun sallanmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 YUuuuuuh diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @Dyna; Kalecinin allahı şaşmış yemin ediyorum, nasıl bir hırsla vurduysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 abi o nasi suttur ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ben bun usırf fifada oluyor sanıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar