raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 off yarabbim offfff renie getirin ülser azdı yine[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eet ucuzmuş ben 999,999,999 dan okutuyorum onu[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben de ilk girdiğimde "styx" özel birşey sanıp da yüzbinlerce altın karşılığı satıyordum...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 999 milyona koyulan silk bundle sslerinide gösterir misin raul. millet bilgilensin diezin ne kadar pahalı oldugunu görsün.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 paticikte gördüğüm en gereksiz başlık bu nedir ya şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kilit pls.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D çok iidi ama harbi..öyle demeyin ya dc olduunda gerilen sinirlerimizi gevşetmek istemiş arkadaş sadece..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ozmn bende girdim beramusta 1coinsten ironx satiyim ozmn beramus ucuzmu olcak.Ayrıca o resimde adam onu 90me koymus öncedende yanına iron koymustur bazı malları yiyiyo iron die rapt bow alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 allahım yarrabim bu ne pahallılık diez de oynamıyım ben en ii si diez çoOOK pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: CaDoBaBa, 31 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: allahım yarrabim bu ne pahallılık diez de oynamıyım ben en ii si diez çoOOK pahalı Paticik eskiden böyle değildi.. işte bir örnek insan!!! Böyleleri foruma mesaj yazmasın lütfen![signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ii yazmam bende sen iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kendini biliyor olmana sevindim. sıra diğerlerinde. bu KObölümünün adı değişecek yakında..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 misyon mu edindin kendine?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Forumda birşey "misyon" edinmek...lol ;)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yoo hasmez abi misyon falan degil. uyuz oldum oyle yazmasına, suratıma öyle söylediğini düşündüm de kavga çıkardı :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 böyle mallar oldukça bu fiyatta malların olması normaldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Oyunda merchanta neyi hangi fiyattan koyarsan koy gidiyor...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 emin misin malach? deniem bak, marketten alıyım bi sey, pazarda 151.382.330coinsten koydum diyelim gider mi?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ewt ya dün bone of dragon tooth u 17 M e sattım :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tum gun 25kdan pazarda satılmıyo ya :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fiyatını ucuz koyma dandik item sanırlar :) Şaka tabi 144 defanslı bir kalkanı 1 milyona satmıştım..Ki sadece 1 tane değil....Pm de atmadım fiyatları koydum gittim..Gitmiş....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yani? rap bowun 90m olması pahalılık mı oluyor bence diez en ucuz yer rap bowu koyma nedenlerinden biri merchantın bozulmaması olabilir mesela ben akşam bırakırsam dandik bi itemi 9999999999 die yazarım merchant bozulmasın die sabaha kadar(sadece örnekti) rap bowu kim alır ayrıca eslantta?![signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar