Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diez ucuz dienlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
999 milyona koyulan silk bundle sslerinide gösterir misin raul. millet bilgilensin diezin ne kadar pahalı oldugunu görsün.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
:D çok iidi ama harbi..öyle demeyin ya dc olduunda gerilen sinirlerimizi gevşetmek istemiş arkadaş sadece..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya.
''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?''
''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas
biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.''
''Ah tamam!''
Mesaj tarihi:
Ozmn bende girdim beramusta 1coinsten ironx satiyim ozmn beramus ucuzmu olcak.Ayrıca o resimde adam onu 90me koymus öncedende yanına iron koymustur bazı malları yiyiyo iron die rapt bow alıyo.
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 31 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
allahım yarrabim bu ne pahallılık diez de oynamıyım ben en ii si diez çoOOK pahalı

Paticik eskiden böyle değildi.. işte bir örnek insan!!! Böyleleri foruma mesaj yazmasın lütfen![signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
yoo hasmez abi misyon falan degil. uyuz oldum oyle yazmasına, suratıma öyle söylediğini düşündüm de kavga çıkardı :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
Fiyatını ucuz koyma dandik item sanırlar :) Şaka tabi 144 defanslı bir kalkanı 1 milyona satmıştım..Ki sadece 1 tane değil....Pm de atmadım fiyatları koydum gittim..Gitmiş....[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Mesaj tarihi:
yani? rap bowun 90m olması pahalılık mı oluyor bence diez en ucuz yer rap bowu koyma nedenlerinden biri merchantın bozulmaması olabilir mesela ben akşam bırakırsam dandik bi itemi 9999999999 die yazarım merchant bozulmasın die sabaha kadar(sadece örnekti) rap bowu kim alır ayrıca eslantta?![signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
  • Yeni Oluştur...