d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu hatanın neden olu$tuğuna dair bilgisi olan biri beni bilgilendirebilirmi acaba? serverımda BS menüsünde ya$ıyorum, scriptsel anlamda hiçbir hata verecek hatalı resizepic vs yok dialogda ama bu problem sürmekte.
Zwalin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Clientda hata oluşmuş demektir clientı sen yazdıysan sorun var 2.0.3 al kullandığın büyük ihtimalle 3 serisinin kötü bi versiyonudur. Eğer bu olay bi serverda başına geliyorsa adminine page at durumu bildir. Bunun başka bi çözümü yok sanıyorum bilen varsa yazar ztn... Kolay gelsin.[signature][hline]
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 baska menulerde ayni problemi yasiyor musun?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bazen ya$ıyorum ama çok sık değil client tabanlımı değilmi bir türlü anlayamadım deli etti
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 packet lar clientten sphere a gönderildiğine göre anlaşılmayacak mevzu değil.[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste..
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 olay $u, clienttan gönderilmesi için scriptsel anlamdada bir$eyler olması lazımki olsun, yani dialog vs.de hatali bir satırmı var onu çözemedim kontrolde ettim ama. neredeyse bütün client versionları denedim r4.0.2 de stabil olan[signature][hline]Reconquista Owner www.reconquistauo.com
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 packetlar sadece scriptle göderilmez.sen adım atacakkende clientin sphere a ben adım atıyorum diye packet gönderir.speed de zaten bu mantıkla yapıldı.her neyse sphere.exe yi degistirmeyi dene + bs menuyu degistirmeyi dene + client versionunu degistirmeyi dene.[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste..
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Reklam gıbı olmasında aslan senj sıfırdan kur en ıyısı gır u-s a ordan cek hazır r402 ıle scrlerını yada r403 artık hangı versıonu ıstıosan saglam bıtanede client 203[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 $imdi öyle komik duruma dü$ürdünki kendini kortez, yani son dk bi bakayım dedim posta. sanıyorumki beni 5dklıgına shard açan birileri ile karı$tırdın, sadece bu problemin nereden kaynaklandığını bulamadığımı söyledim sen konuyu nereye getirdin. neyse dicek bi$i yok sana yani.[signature][hline]Reconquista Owner www.reconquistauo.com
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kardesım sana Diolar dımı packetlar sadece script le göderilmez.sen adım atacakkende clientin sphere a ben adım atıyorum diye packet gönderir.speed de zaten bu mantıkla yapıldı.her neyse sphere.exe yi degistirmeyi dene + bs menuyu degistirmeyi dene + client versionunu degistirmeyi dene. LeBaaL Bunu anlamıosan ozaman ole yapıcaksın benmı yoksa senmı kendını o duruma dusurdun ama neyse tartısma yaratmaya gerek yok sen daha ıyısını bılırsın...[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kortez hadi git ba$ka topiğe i$e tamammi güzelim. seninle polemiğe girip seviyemi dü$üremeyeceğim. sende daha kumda oynarken, gerisini sen anla artık.[signature][hline]Reconquista Owner www.reconquistauo.com
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bs menusunde tilepic lerin sayısı aşırı fazla oldugundan oluyor. tilepicleri kaldıracaksın veya 4.... serisinden vazgeçeceksin ki bence vaz geç çünkü statics0 a yazılmamış eşyalar da yapar bunu.
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 almak istediğim cevap buydu çok te$ekkürler gaboo.[signature][hline]Reconquista Owner www.reconquistauo.com
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ne demek yardımcı olduysak ne güzel =) benimde başıma gelmişti.
Öne çıkan mesajlar