jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: MoMo, 27 Ağustos 2005 20:05 tarihinde demiş ki: jazzycan resmen yedeklerdı.bilip bilemeden sallama.yense bile lıgdede yerı sabıt kalacagı garantı oldugu ıcın yendı.adamlar forvet surmedıler sahaya forvet! heuhe kimin salladığı ortada.. arsenali yenen kadro diorm sen bana hala genç diosun. yeri sabit değildi yenseydi 1. bitiriyordu. gençlerden tatmin olmadıysan ronaldo,o'shea,fortune,djemba djemba,howard,wes brown.. bunlara konuş.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Fener Avrupa'da başarılı olduğunda avuçlarım patlayana kadar alkışlar, sesim kısılana kadar bağırırım, aynı GS UEFA'yı aldığı zaman yaptığım gibi. Ama bir de gerçekler var elbette. Alex'in küçük maç adamı olması, Anelka'nın yarardan çok zarar vermesi, Daum'un dahi mi deli mi olduğunun hala anlaşılamaması, vs vs vs... Şampiyonlar ligindeki grubuna da bakınca, 3.lük büyük başarı olur diyorum. Fener geçen sene UEFA'yı kazanma fırsatını tepti, finalde oynayan Lizbon'dan da, CSKA Moskova'dan da iyi bir takıma sahipti. Ama iyi takım iyi oynarsa başarılı olur. Umarım bu yıl avrupa'da iyi oynarlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fener cl de 3. olup uefaya kalsın ben onuda başarı sayacam sen hiç merak etme taktir etmesinide biliriz yeri gelince[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 umarım fener iyi sonuçlar alır cl de.ülkenin itibarı düşüyo öbür türlü :P said: HellHound, 25 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: oh oh super tuttuk milli takim da tutacak zaten... bu sene super geciyor valla keyiflendim vatan haini olarak sen bence vatan haini olduğun için keyiflenmedin, tuttuğun için keyiflendin ahaeh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 http://www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=332305.html PSV'nin önemli defans oyuncusu bouma da gitmi$. herşey fenerin lehine gelişiyor:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bouma,van bommel,vogel,park ji sung...Gerçekten fenerin yenebileceğine ben bile inanmaya başladım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bide sol taraftaki lee de ingiltereden bi takıma transfer olmuş. grup hakkındaki düşüncem ise bu gruptan çıkmak büyük başarı olur.başka bir deyişle 2. olup çıkabilirizde 4. olup averaj takımıda olabiliriz[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bouma + lee gitti sanırım öyle denior cevrede bouma gittide leede gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar