Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi kuraları

zamo

Öne çıkan mesajlar

said:
MoMo, 27 Ağustos 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
jazzycan resmen yedeklerdı.bilip bilemeden sallama.yense bile lıgdede yerı sabıt kalacagı garantı oldugu ıcın yendı.adamlar forvet surmedıler sahaya forvet!

heuhe kimin salladığı ortada.. arsenali yenen kadro diorm sen bana hala genç diosun. yeri sabit değildi yenseydi 1. bitiriyordu. gençlerden tatmin olmadıysan ronaldo,o'shea,fortune,djemba djemba,howard,wes brown.. bunlara konuş.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

Fener Avrupa'da başarılı olduğunda avuçlarım patlayana kadar alkışlar, sesim kısılana kadar bağırırım, aynı GS UEFA'yı aldığı zaman yaptığım gibi.
Ama bir de gerçekler var elbette. Alex'in küçük maç adamı olması, Anelka'nın yarardan çok zarar vermesi, Daum'un dahi mi deli mi olduğunun hala anlaşılamaması, vs vs vs...
Şampiyonlar ligindeki grubuna da bakınca, 3.lük büyük başarı olur diyorum.
Fener geçen sene UEFA'yı kazanma fırsatını tepti, finalde oynayan Lizbon'dan da, CSKA Moskova'dan da iyi bir takıma sahipti. Ama iyi takım iyi oynarsa başarılı olur. Umarım bu yıl avrupa'da iyi oynarlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

umarım fener iyi sonuçlar alır cl de.ülkenin itibarı düşüyo öbür türlü :P
said:
HellHound, 25 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
oh oh super tuttuk

milli takim da tutacak zaten... bu sene super geciyor valla keyiflendim vatan haini olarak

sen bence vatan haini olduğun için keyiflenmedin, tuttuğun için keyiflendin ahaeh :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...