DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahah imzaya koptum wook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Inter Psv Sparta Praha Fener[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1- Inter/Bayern 2- Ajax/Villareal 3- Club Brugge 4- Febe Fener ancak böyle gruptan belki çıkar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benim gönlümdeki torba 1)Man Utd 2)O.Lyon 3)Sparta Praha 4)F.Bahce[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lan spastik harbi spastik bi adamsın sen ya.Sanane lan kuradan allahım yarabbim galatasaray sampiyonlar ligine bile giremedi biz 29. sıraya girmisiz siz 32de yoksunuz.Laf yapmayın bosbogazlık yapmayın.Tebrik etmek varken laf atmanızı sizin gecen seneki oyununuza baglıorum.Nede olsa ulkeyi temsil edecek takım yine fenerbahce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kuralar cekilmek üzere suan giris konusması yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 noldu ya daha belli olmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cekilmeye basladı [Bu mesaj Quardon tarafından 25 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 5te başlamıyomuydu ya[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben netten takip ediyorum da g grubunda chelsea ve liverpool var. aynı ülkeden iki takım aynı grunba düşebiliyormuydu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya ben de anlamadım onu. sanırım liverpool geçen senenin şampiyonu olduğu için öyle ilginç bi olay oldu[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 inşallah g grubuna düşeriz[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 fenerbahçe ya E'de ya da G'de ikisi de sağlam gruplar[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Grup A - Bayern Munich,Juventus,Club Brugge,Rapid Wien Grup B - Arsenal,Ajax,Sparta Prag,Thun Grup C - Barcelona,Panathinaikos,Werder Bremen,Udinese Grup D - M.United,Villereal,Lille,Benfica Grup E - Milan,Psv,Schalke,Fenerbahçe Grup F - Real Madrid,O.Lyon,Olimpiakos,Rosenborg Grup G - Liverpool,Chelsea,Anderlecht,Real Betis Grup H - İnter,Porto,G.Rangers,A.Bratislava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 e grubuna düştü milan, psv, schalke 04 ve fenerbahçe[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Başarılar dileyelim bari, hayırlısı olsun.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 PSV yerine Chelsea bekliyorduk ama olmadi.. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 PSV V.Bommel,Park,VOgel gibi yıldızlarını kaybetti orta saha çöktü gibi 1 $ey. tabi yeni transferleri var mı bilmiyorum. Yine de iyi bir grup. o kadar da kötü deil yani[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Abowww Milan PSV Schalke Fenerbahce[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Schalke torbasinin en guclu takimiydi. 1. torba zaten kim gelse guclu... 2. torbadaki PSV de belli olmaz yine.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ömümüzdeki şampiyonlar liglerine bakıcaz...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 neresi iyi abi transfer yapılmazsa bu takımlardan anca schalkeyi yener yenebilrse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bnde oyle karamsar degilim. PSV nin yıldızlarını satması ve Schalke nede olsa bi alman takımı bolca turk seyirci olucak sansinin oldugunu dusunuyorum.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Grup G - Liverpool,Chelsea,Anderlecht,Real Betis Bu guruba bekliyorduk. Spiker son kurada bari G gelmese gibi birşey söyledi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çıkanları söliyim ben de Grup A - Juve, Bayern Grup B - Arsenal, Ajax Grup C - Barcelona, Panathinaiakos Grup D - Manchester, Benfica Grup E - Milan, Schalke Grup F - Lyon, Real Madrid Grup G - Chelsea, Liverpool Grup H - İnter - (porto veya rangers) benim tahminlerim bunlar hadi iddaya girelim =)[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar