zamo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bugün 17.00de Star naklen verecek. Şimdi torbaları yazıcaktım da üşendim.Sizce bence 1.torbadan kim çıkarsa çıksın feneri yener.Bari 2.torbadan Chelsea ile Juventus çıkmasa da fener puan alsa.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 torbalarıda yazsaydın keşke[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Buyrun size poşetler :) http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=329449.html[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saol =)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Edik:heso zaten vermiş torbaları. [Bu mesaj zamo tarafından 25 Ağustos 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu Birinci grup fenaymış yahu[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Baba torba -Barcelona -Chelsea -Rangers Schalke -FB Gonullerdeki torba -Liverpool (nden bunu sectim ki gecen sene kupayi aldilar) -Panathinaikos -Lille -FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kim cikarsa ciksin..gozunu seveyim rezil etme bizi fener! git kupayi al demiyoruz ama bi kac galibiyet al,yabanci memlekette boynumuzu bukme..ya da formadaki turk bayraini kullanmayin avrupa kupasinda![signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 man utd porto veya lyon brugges veya lille çıksın bize.. geçen seneki grup da olabilir :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence söle cıkarsa Arsenal Panathinaikos Sparta Praha Fenerbahce cok guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hani bir ülkeden 4'ten fazla takım katılamıyordu yav? İngiltere'den 4 tane takım şampiyonlar liginde, 5.si de dün elendi, elenmese 5 takım oluyordu . Nasıl oluyo bu iş, ne oldu, ben ne kaçırdım?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ingiltere'de ilk dört sırayı alan takım şampiyonlar ligine katılıyor. Liverpool'da şampiyon olduğu için katılıyor. oda 5 yapıyor. bu yüzden zannedersem[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence normalde Everton un katilmamasi lazimdi ama nas bi torpil bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: jazzyjam, 25 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki: man utd porto veya lyon brugges veya lille çıksın bize.. geçen seneki grup da olabilir :) geçen senede illa İngiliz takımı olsun arsenal yada manchester olsun diyordunuz. Bu senede aynı başarıyı gösterirsiniz inşallah. Komedi oluyor fenerin maçları bu yılda öyle olur inşallah.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gönüllerdeki torba 1- Barcelona 2- Chelsea 3- Schalke/Werder veremem 4- Febe 32 takım içinde 29. sırada fener :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 fener o gruba girerse cok gülerim bol gollü renkli güzel futbol izleriz :) zaten fener kadıkoyde elektrikleri keser bi barcaya o garanti :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 milan/bayern chelsea/juve schalke/werder fb şunlardan birine düşseler de güzel bi 0 daha görsek heauh. ama 3. torbada schalke harici adam gibi takım yok, werder bile dandik maçlarını izledim kötü oynuyolar (5 atmalarına rağmen iğrenç oynadılar yani 4 gol bala göteydi)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Diablo, 25 Ağustos 2005 13:27 tarihinde demiş ki: fener o gruba girerse cok gülerim bol gollü renkli güzel futbol izleriz :) evet gerçekten çok zevkli geçiyor maçlar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: DonCorleone, 25 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bence normalde Everton un katilmamasi lazimdi ama nas bi torpil bilmiorum Ben en son bıraktığımda da "ya Liverpool ya Everton, seçin birini" demişlerdi. Sonra bişeyler olmuş demek ki "hem Liverpool hem Everton" olmuş olay. Fener de direkt katıldığına göre, hangi gariban ülkenin takımının hakkı yendi acaba?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 25 Ağustos 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmm 1. torba hepsi güçlü 2. 3. torbalardan bi kaç tane dierlerine göre daha zayıf takımlar var onları tutturabilirse şansa iyi bi kura çekerler belki ama 3.lük başarı olur die düşünüorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Benim favorim : RealMadrid Chelsea Schalke Fenerbahçe[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: elektrot, 25 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: said: DonCorleone, 25 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bence normalde Everton un katilmamasi lazimdi ama nas bi torpil bilmiorum Ben en son bıraktığımda da "ya Liverpool ya Everton, seçin birini" demişlerdi. Sonra bişeyler olmuş demek ki "hem Liverpool hem Everton" olmuş olay. Fener de direkt katıldığına göre, hangi gariban ülkenin takımının hakkı yendi acaba?! liverpool ön eleme oynayarak geldi. bi ülkenin takımının hakkı yenmedi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Öyle bile olsa yine de İngiltere'den 5 takımın katılabilme şansı oluyor. Ben sadece "hani bi ülkeden 5 takım katılamazdı, ne oldu o kurala" diye soruyorum. Ha liverpool da, everton da sonuna kadar hakettiler burada oynamayı, hatta bence liverpool doğrudan katılmalıydı, eğer birileri ön eleme oynayacaksa ingiliz ligi 3.sü ve 4.sü ile beraber 2.si ön eleme oynamalıydı, liverpool değil. Benim kafamı kurcalayan ise 5 takım kuralı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 25 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 exception yaptılar işte ya o 5 takım kuralına[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Liverpool Ajax Lille veya sparta prag Fenerbahce[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar