Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi kuraları

zamo

Öne çıkan mesajlar

Hani bir ülkeden 4'ten fazla takım katılamıyordu yav? İngiltere'den 4 tane takım şampiyonlar liginde, 5.si de dün elendi, elenmese 5 takım oluyordu . Nasıl oluyo bu iş, ne oldu, ben ne kaçırdım?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 25 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
man utd
porto veya lyon
brugges veya lille

çıksın bize.. geçen seneki grup da olabilir :)

geçen senede illa İngiliz takımı olsun arsenal yada manchester olsun diyordunuz. Bu senede aynı başarıyı gösterirsiniz inşallah. Komedi oluyor fenerin maçları bu yılda öyle olur inşallah.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

milan/bayern
chelsea/juve
schalke/werder
fb

şunlardan birine düşseler de güzel bi 0 daha görsek heauh. ama 3. torbada schalke harici adam gibi takım yok, werder bile dandik maçlarını izledim kötü oynuyolar (5 atmalarına rağmen iğrenç oynadılar yani 4 gol bala göteydi)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DonCorleone, 25 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
bence normalde Everton un katilmamasi lazimdi
ama nas bi torpil bilmiorum

Ben en son bıraktığımda da "ya Liverpool ya Everton, seçin birini" demişlerdi. Sonra bişeyler olmuş demek ki "hem Liverpool hem Everton" olmuş olay. Fener de direkt katıldığına göre, hangi gariban ülkenin takımının hakkı yendi acaba?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 25 Ağustos 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 25 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
said:
DonCorleone, 25 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
bence normalde Everton un katilmamasi lazimdi
ama nas bi torpil bilmiorum

Ben en son bıraktığımda da "ya Liverpool ya Everton, seçin birini" demişlerdi. Sonra bişeyler olmuş demek ki "hem Liverpool hem Everton" olmuş olay. Fener de direkt katıldığına göre, hangi gariban ülkenin takımının hakkı yendi acaba?!

liverpool ön eleme oynayarak geldi. bi ülkenin takımının hakkı yenmedi[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bile olsa yine de İngiltere'den 5 takımın katılabilme şansı oluyor. Ben sadece "hani bi ülkeden 5 takım katılamazdı, ne oldu o kurala" diye soruyorum.
Ha liverpool da, everton da sonuna kadar hakettiler burada oynamayı, hatta bence liverpool doğrudan katılmalıydı, eğer birileri ön eleme oynayacaksa ingiliz ligi 3.sü ve 4.sü ile beraber 2.si ön eleme oynamalıydı, liverpool değil. Benim kafamı kurcalayan ise 5 takım kuralı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 25 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...