Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Film nası güzel mi ??bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 adı güzelmiş[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence degil. http://forum.paticik.com/view.php?id=137628[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 20 ağustos ankara bulusmasını oku anlarsın güzel mi değil mi :) YA çok hoş değil acaip komik fln değil,hatta o kdr izlenecek bi film değilk ama film bitince süper geyik olabiliyor.Pati bulusmasında herkez uyudu filmde ama fena değil yinede izlemeyedeğer...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe horrible da yazmış valla ben severim her filmi ama baya bi uyudum:) 2.yarıdan hiçbişey hatırlamıyorum.. ama gidiceksen git yine de aklında kalmasın..[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar