naddz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hızlıca arkaya dönmek (tam 360 derece geriye) için hangi tuş veya mouse kombinasyonlarını kullanıyorsunuz? bu arada kamera açısını da kaybetmemek gerekiyor tabi. interface options taki camera view ile ilgili olan ayarlarınız nasıl? (anket gibi oldu :d)[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 360 derece dönersen aynı yere bakarsın gene :P 180 derece o :) watchyourback adlı bir addon kullanıyorum ben, bir tuşa ayarlıyorsun zımbırtıyı, o tuşa basınca direk arkanı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 mouseun sağ tuşuna bas yarım çevir 180 derece döndün azıcık alıştırma yap alışırsın[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe evet 180 olacak. sizi denemek dikkati konuya çekmek için yaptim canım :d[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 WatchYourBack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 addonsuz bunu zaten default olarak keybendings den view kısmından ayarlayabııoyursunuz ısmını uttum gerekırse bakar solerım[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Key Ayarlarindan; Flip Camera ya tus atarsan tek tusta arkana bakmani saglior ve kamera sen tekrar ayni tusa basana kadar ole kalior. yani arkaya bakarak oynuyorsun ;p[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lan niye addon koymuşlar ki o zaman? [Bu mesaj Eternal tarafından 31 Ağustos 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ula ucandaire yedim seni[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nie naptim ben :)[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerelerde takılıyom gelıp bı foto cektırek :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar