NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 SeLamLar... Bende bir Creative Webcam Vista PD1100 serili bir webcam var.Saolsun kardeşim driver cd sini kaybetmiş.Driverini arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bir yerdeki yazı ilgimi çekti.Driverini Cretive saklamış felam diyodu.:D:D:D Yardımcı olabilecek biri varsa bana linkini gönderebilirmi yada zahmet olmassa e-mail adresime. Şimdiden Teşekkürler. [email protected][signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 www.creative.com a gir ordan supportta driver olcak (ülke abd seç) çek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Baktım bu driver yok orda.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar