circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Babam soylerdi Severek ölenler aşkın tanrısıdır diye.. Bende severdim ama bilincsizce Sadece severdim umutsuzca Babam soylerdi Aşk bir tutku diye Bende ınanırdım Baglanırdım bır tutku dıye Nerden bılebılırdım Sadece kayıp oldugunu.. Babam soylerdı İnancın varsa senındır dıye Ben benım zaten derdım Sadece ruyaydı bılırdım Sadece ben bılırdım Babam soylerdi Aşk bitmez.. Soyledıgı tek yalan buydu Bilirdi benı seven olmayacagını cunku Bende bılırdım Ben sevmek ıstemıstım sadece Nerden bılebılırdım kısılıgımı anlamıyacagını? Sadece sevmek...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güzel olmus bence.Ben sevdim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Son kısım hariç ben de beğendim. Oradaki "kişilik" biraz zorlama olmuş, hikayemsi masalsılığı bozmuş gibi geldi açıkçası...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Güzel bir ağustos havası yaşattı..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar