Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel lag?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telekom göstermie kapadı onu zuhauhauhauha :D ezikliklerini gizlemek için :) sadece usrname pas le ulaşılıyor[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar günlerdir aynı sorunu bende yaşıyordum bugün biraz kurcaladım şöyle bişey denedim ve düzeldi gibi sizde deneyin düzelebilir.

ağ ayarlarında IP adresi otomatik olacak dns server kısmınada modemin IP adresini yazın benim modemin markası Alacatel speedtoouch IP si 10.0.0.138 bunu DNS server kısmına yazdım 1 saattir rahat oynuyorum deneyin yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Lag mag bilemiyorum ama 1 haftadan fazladır 500ms+ bende...Önceleri ne güzel 150ms idi :/
Ank 256kablo
[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 25 Ağustos 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende 1 haftadır 300-500 arası ping var, öyle 5k falan olmadı hiç ama hala da düzelmedi. 400+ genelde[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
abi deliricem!

şu pingi düzeltmezlerse 1 haftaya , oyunu bırakıyorum.
ben bu oyunu sinirlenmek için değil , rahatlamak için oynuyorum ya
adamın dibindeyim sanki , ama değilim.
pummel vurucam adam ikinci spelle geçiyor.
eeeh be.[signature][hline]valandil ownz j0o!
gonna break down the doors.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
2 haftadır 400-600 arası oynuyorum. gerçekten sinir bozucu pvpde.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
  • Yeni Oluştur...