Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Problem istanbulda galiba. Bir sayfa vardı yurtdışı çıkışların durumunu gösteriyordu bilen var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 telekom göstermie kapadı onu zuhauhauhauha :D ezikliklerini gizlemek için :) sadece usrname pas le ulaşılıyor[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1024 adsl aldim gecen ay. 100-150 ye dustu yesilin ustune cikmamistim. bu yarim haftadir 500 un assagisini goremedim henuz.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşlar günlerdir aynı sorunu bende yaşıyordum bugün biraz kurcaladım şöyle bişey denedim ve düzeldi gibi sizde deneyin düzelebilir. ağ ayarlarında IP adresi otomatik olacak dns server kısmınada modemin IP adresini yazın benim modemin markası Alacatel speedtoouch IP si 10.0.0.138 bunu DNS server kısmına yazdım 1 saattir rahat oynuyorum deneyin yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lag mag kalmadı geçti hepsi geçmij olsun[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Lag mag bilemiyorum ama 1 haftadan fazladır 500ms+ bende...Önceleri ne güzel 150ms idi :/ Ank 256kablo [signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 25 Ağustos 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çözüm su evden çıkın dolaşın 5 saat sonra gelin düzelsin.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yakuzas arkadasin yaptigini mi yaptinizda lag gecti yoksa genel olarakmi bitti lag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende 1 haftadır 300-500 arası ping var, öyle 5k falan olmadı hiç ama hala da düzelmedi. 400+ genelde[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bugün düzeldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi deliricem! şu pingi düzeltmezlerse 1 haftaya , oyunu bırakıyorum. ben bu oyunu sinirlenmek için değil , rahatlamak için oynuyorum ya adamın dibindeyim sanki , ama değilim. pummel vurucam adam ikinci spelle geçiyor. eeeh be.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2 haftadır 400-600 arası oynuyorum. gerçekten sinir bozucu pvpde.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaslar bakim sonrasi bence acaip 1 lag basladi normalde 400 u gecmez 1700 le takiliyorum. Sorun bendemi genelmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 başlıktan öyle anlaşılıyor .p[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sorun genel ve tt gene yapacagini ypati yanimdaki yabanci arkadaslar ucuyor resmen ama ben 2 yürü 1 dur seklinde gidiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar