Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bi iyi benimki sanirim halen 250 300 arasi oynuorum :)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 600ms+ ile oynuyorum. Bugün 4. veya 5. günü oldu.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Merhabalar adsl kullanicilari icin kismen bi cozum asagidadir. sizinde rahatsiz oldugunuz gibi bi kac gundur ttnet den yada aradaki bi aracidan dolayi bi miktar latency artmis durumda. 81.99xxx 81.100xxx 81.101xxx sinifindaki ipler en kotu degerdeki ping ms lerini vermekterdir bunlari kismen iyi olan 81.213 81.214 takil etmektedir. Eger modem inizin web sitesinden ipnizi 81.96xxx 81.97xxx 81.99xxx olarak deistirebilirseniz ki connect/disconnect ederek deistirebilirsini pinglerini 150 ile 350 arasinda degisisektir.. kucak dolusu sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehm.. az önce girdiğimde 600-1000 arası değişiyordu. saygılar türk telekom ...(veya sorumlu kimse..)[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Adsl olarak zoom usb kullanıyorum bu ip değiştirme olayını nasıl yapabbilirim ?[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 okulda telianetin sağladığı bağlantıyla 1k küsür latency var. adsl değil tek sorun kaynağı, 2 gündür oynanmıyo.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şimdiki dsl eve 2mbit max işyerlerin 8mbit max gibi birşey verirken, adsl 2.0 yani namı dğer SDSL ya da XDSL (hangisi hatırlamıyorum işten çıktım kafam kazan gibi) single usera 26mbit kapasiteye kadarç çıkabilir örnekler, Kanada isviçre diyebiliriz, 26 mbit 100 euro gibi (kafadan attım) bir faiyata verirler, mevcut altyapı kullanılırken farklı bir paketleme sistemi gibi bir zımbırtı kullanarak dehşet hızlara ulaşıyolar., telekom bunu kurmuş galiba bir yerlede okumuştum kaynak emin değilim, onu ayarlıyor olabilir çünkü daha ucuz ve daha sağlam bir sistem. Ayrıca biliyosunuz telekom sanki kendi icat eder gibi testler yapıyor, kendim bilirim zonguldağa ADSL yi getiren insanların başındayım, marttan mayısın sonuna kadar test yaptı adamlar. Yine öyle bişeyler yapıyolardır, ya da işi savsaklıyolardır. Ankara Çankaya Yukarı Ayrancıdayım en ufak hız problemim yok 512k dsl ile normal 190-280 arası ping görüyorum DL lerde sorun yok, 50 k ortalama gidiyor. Makina sürekli açıktır benim net istatistiklerine bakıyorum kayda değer bir dsl kesintisi veya düşüş olmamış 5-6 gündür. ondan evvel 2 gün sürünmüştüm ve Şu gerizeklaı telekoma mahkum olmaya da lanetlerimi hergün yağdırıyorum.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yahu senin anlattıkların doruysa ben daha adsllyle fln bağlanmam kardeşim ne bu ya paramızla rezil olyoruz.DIşarda fiyatların çok ucuz oldunu ve bağlantının stabil oldunu biliyodumda demekki telekom bölesine rezil şeyler yapıyo kendi başına test veya işle ilgilenmeme cık cık yazık valla verdimiz paralara hala millattan önce kalma bakır tellerle bağlanıyoz nete :( Elin gevuru bizim 5-10 kat bağlantımızı yarı parya alırkewn biz sürünyoz :([signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 paheuaheuahuhahua sen onu bunu bırak komediyi gör :D bilmme kaç hafta evvel geldi başıma, şimdi şu 512 geyikler varya hani, 256 lar 512 olacak 512 ler 1 mbit olacak vs vs vs. bir gün geldim eve dsl gitmiş, telefon kesikmiş felan 10 dk sonra düzeldi nete bir girdim 1mbit!!!!! dosya nidiriyorum canavar gibi 100k allaaaah dedim sevindim, 20 dk sonra DSL gitti, bekle bekle yok, seviniyorum off süpoer felan 512 hattım 1mibt oldu yaşasın 2 dk kesilse ne olur felan, sonra dsl bir geldi 2mbit, ben direk ^%/)'('/='()/'+ WTF felan oldum, dosya indirdim, tam 2mbit limitlerin 220 felan görüyor allah dedim noluyo manyadımı bunlar, 10dk geçti :D dsl koptu geri geldi 512k :D kafamı duvarlar avuruyorum, şerefsizler oyun mu oynuyor test mi yapıyor ne oluyor bilmiyorum, çou kişinin başına gelmiş bu 2-3 gün 2mbit kalanlar var yazdıkları doğruysa.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bu sabahtan beri 1900un altına dusmedi. ubrsde 2400un altında dusmedi hehe. Gene bi kablo kopartmıştır biri. Max 18700 gorup disconnect oldum :) [Bu mesaj Absolut tarafından 25 Ağustos 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sabah beri 1000+. Herşey tmm, gündüz olsa eyvallah ama gecenin 1' inde 1.5k latency nedir, biri açıklası yahu.?!?[signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hiç sorunum yoktu.İlk defa bu akşam +1000[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sorun Türkiye cikislarindan ama bi garip. Sadece 1 kere 1k üstüne cikti (dün, deli etti ama) o da 30 dakka falan sürdü. 500 civari sabit bende, 512 adsl. Okuldan 22mbps uydu baglantisi (Telia.net) ile arkadaslar, Türkiye'deki ADSL kullanicilarinin yasadigi sorunu yasiyor. Yani kisaca olay TR cikislarinda (HER ZAMANKİ GİBİ, NEFRET EDİYORUM) Da o zaman bende neden bi sorun yok? Mesela genelde Istanbul'dan baglananlar eziyet cekiyo, Izmir genelde rahat su an[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peki ben niye yurt dı$ından adam gibi download yapabilirken bi tek oyunda küfür ettiriyor bu eydiesel?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nerflemisler seni[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 shaman mıyım ben? alternoyum. alternolar nerflenmez pls.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 portekizden,danimarkadan bilimum ülkedende lag yüzünden muzdarip olanlar var?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 256 adsl kullanicisiyim ping 8k-12k arasi gülsemmi aglasammi bilemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 beyler bu arada bugun oyuna giren oldu mu nedir durum .... birde 89.200.xxx.xxx kusurlu ip ler duzgun oynuyor denior dogru mudur dunden beri 100 kere reset attim modeme almak icin bir turlu gelemedi 200 kusurlu ip eger yoksa oyle birsey bosuna Deli olucam bana bir cozum bulun guild ile 2 gundur mc raid 1 gundur de onyxia kaciriorum bugun de bwl var yardim kasmiim[signature][hline]You Will Never Walk Alone [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 25 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Durumlar da düzelme yok sanırım ? Ben de daha connection kısmında bile sorun çıkarıyor, oradaki her açama (Handshaking falan)minimum 5 sn sürüyor, inşallah yarına kadar düzelir de haftasonu temiz temiz oynarız[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 81.215 li ip halen durum aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 buyrun 15 saniye evvel aldım, EMULE Programı da açıktır ve 5.0k ile upload 18k ile download yapmaktadır. 512k dsl var evde. tekrar söylüyorum, çanyaka ankaradayım ayrancı semtinde. Bence Türkiye çıkışı yerine santralinize suç atın :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şu an 1500 ping ve yırtınıyoruz .Dun öglenden beri sürekli olarak devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sadece istanbul lagta diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tekirdağ/Çorludayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar