nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fiyatta anlaşırsak biletimi satıyorum buraya fiyat belirtmek istemiyorum, ilgilenenler ö.m. atarsa sevinirim edit:// kamp+kombine bilettir [signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush [Bu mesaj nameless13 tarafından 30 Ağustos 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bilet kombine mi kamp mı nedir?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Buradaki uyarilari tekrardan dikkate alalim da. Bir de yaklasik bir fiyat belirtirsek hos olabilir, aksi taktirde karaborsaci diye dusunmememiz icin bir sebep kalmiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 karaborsacı falan değilim sadece yanıma alıcak para bulamadığım için satmayı düşünüyorum genelde insanlar 150-300milyon arası satıyolar ben 150-200 milyon arasında bir fiyat düşünüyorum[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush [Bu mesaj nameless13 tarafından 30 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ya bende bunu anlamiyorum, ilk defa Turkiye'de bir festival'in biletleri tukeniyor, ve millet internetten satiyor bunun neresi karaborsacilik? Adamlarin paraya ihtiyaci olabilir, ozel nedenleri olabilir, adamin bileti var satiyor. Alican mi almiycan mi? Almiycaksan ne buraya gelip her rock'n coke thread'ini acana laf atiosun, alicaksan da adam gibi fiyat sor fiyat al ticaret yap. Dunya'nin heryerinde olan birsey bu ac diger buyuk festival forumlarini oku insanlar bu sekilde bilet satar, yolculuk ayarlar bir allahin kulu da cikip, karaborsaci bu, hirsiz bu diye ortaya cikmaz.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet konser biletleri tükendi, elinde olan ve paraya ihtiyacı olan da satıyor. begenmeyen almasın ama tekrarlıyorum gürültü de yapmasın. bazı arkadaşlar bana da ö.m atmışlar görmedim. benim elimdekiler tükendi (2 tane vardı). tanesi 180den kapattık. arkadaş da gayet makul bir fiyata veriyor. uzun etmeyelim, isteyen alsın.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Boyle kibarca, lafi dolandirarak soyleyince karaborsa olmuyor mu? ;) 67,5 YTL miydi neydi kamp biletleri, 180'den satinca ne oluyor o ayiptir sormasi? "Biletler tukendi, bizim de paraya ihtiyacimiz var" = "abi bende bilet var ama bulamazsin 3 katina satarim anca" = karaborsa dedigimiz sey yine. Paraya geri ihtiyaciniz varsa aldiginiz fiyata satabilirsiniz pekala, keza "hazir biletler de tukenmisken bari karla satayim" mantigi da ayni kapiya cikiyor. Gerci biz uyariyoruz da ne oluyor sanki, agzimizi yoruyoruz bos yere. Bozacinin sahidi... Kolay gelsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 satıştan vazgeçtim ilgilenlere duyrulur[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ayıp ama yaptığınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar