Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızıl nehirler hakkında soru

Rocko

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım bu filmi izle dedi biliyorum eski film izledim ben şimdi bitti ama pek bişey anladım aslında olay naziler miymiş neymiş?iki kardeş ölmemiş mi ne olmuş?çok karışık.kardeşler nasıl değiştirilmiş.[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=sps]ordaki şey nazilerle degil ari ırk yaratımı ile ilgili bişey. saf kan üstün insanlar yaratmak istiyorlar bunun içinde en iyi özellikleri barındıran insanları evlendiriyorlar. dışardan gelin damat alımı yok yani :) deneyler vs. fakat o kız olayını hayırlıyamadım bi türlü cd takıp bakmak lazım aslında. [/spo][signature][hline]DeviantArt gallery

elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Sosyal ağlarda paylaş

filmin başını kaçırmıştım ondan tam çözememiştim ama anladığım kısmı:
[spo1=kızıl]üniversite öğrencilerini yine kendi öğrencileri ile evlendiriyor. böylece her nesilde biraz daha zeki oluyorlar. fakat bu gen değişimiyle olan zekileşmenin de bir sınırı oluyor. artık zekanın yanında fiziksel mükemmelliğe de ulaşmak istiyorlar ve üstün sporcularla evlendiriyorlardı sanırsam. fakat başını göremediğimden bunun cinayetlerle ve ikizlerle alakası neydi çözememiştim :)[/spo][signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

kacirdiklari cocugun bir ikiz kardesi oldugu sonra ortaya cikiyor vede ikiz kardes piskopat cikiyor filmin ozeti bu.

Kitabin ozeti ise biraz daha kapsamli kitabi okumadiysan oku filmi izledikten sonra kitap ayri bir zevk veriyor...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma
a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 30 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
film mi kitaptan yapılmış yoksa tam tersi mi? kitabın kapağında jean renno (nası yazılıyosa şu fransız isimleri) nun fotoğrafı vardı yanlış hatırlamıyorsam da.

Film kitaptan uyarlanmış. Filmi önceden izlemiştim, o zaman çok hoşuma gitmişti. Ama daha sonra kitabı okuyunca, filmin hiçbir şekilde kitabın eline su dökemeyeceğini anladım. Pek çok kalitesiz uyarlama film izlemiştim ama bu film gerçekten kitabının yanında sıfır kalıyor.
Kitabın kapağında Jean Reno'nun olması tamamen reklam ve tiraj kaygısı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=filmde ki kolpalama]gerçek hayatta ikizlerin parmak izleri atnı olmaz orada öyle bir kolpalama var[/spo][signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...