Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Husky yavrusu, bilen, gören, duyan... (aranıyor.)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

bence husky alma.. çünkü hangi hayvan olursa olsun aldıktan sora çok bağlanıyosun ve bi husky e baglanmak çok kötü:))) tamam belki çok güzel bi köpek ama.. inatçı yaramaz sürekli ilgi istiyen eğitimi çok zor olan bi köpek.. ben 192 yim ve az cok güçlü bi insanım daha benim husky 5 aylık olmasına ragmen gezdirdikten sora belim agrıo kollarım uyuşuyo.. zaten içgüdüsel olarak çekmeye programlı gibi o önde sen arkada tut tutabilirsen.. büyümesini tamamladıktan sora nası gezdiricem bilmiorum işallah durulur..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bak belki sen şimdi bu dediklerimi sallamıcan ama.. benimki daha 3 ayını yeni doldurmustu ilk dışarı gezmelerinden birinde.. bı kızla karşılaştım 15 aylık husky si vardı.. bana yol yakınken geri ver başka bi köpek besle fln dedi bende yok daha neler bu güzellikten vazgeçilirmi mümkün deil tarzında konuşmalarda bulunmuştum... şimdi kızı daha iyi anlıyorum... ama vazgeçmek mümkün deil çok kötü bağlanıo insan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
taka zaten huskyler konusunda oldukça ciddi bir araştırma yapıp karar vermişti. huskyler umarım senin için doğru bir seçimdir. alandaki "pet siteleri" adlı başlıktaki siteleri dolaşmanı (özellikle barınakları) tavsiye ederim. oralardan yardıma muhtaç husky bulabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 30 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Husky özgür ruhlu köpekler oldugu icin millet aptal olarak algılıyo olabilir

kesinlikle katılıyorum.. fazla özgür ruhlu ve dolayısıyla inatçılar...

Koex senin köpeğin huyu güzelmiş abi :) walla benimki sürekli ilgi istiyo sürekli oynıyımm derdinde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...