tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Husky yavrusu alacagim, bilen duyan varsa etrafında yeni yavrulayan tanıdıgı birinin huskysi olan varsa haber verirse sevinirim. Her yerden ariyorum ama burayada yazayim dedim.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence husky alma.. çünkü hangi hayvan olursa olsun aldıktan sora çok bağlanıyosun ve bi husky e baglanmak çok kötü:))) tamam belki çok güzel bi köpek ama.. inatçı yaramaz sürekli ilgi istiyen eğitimi çok zor olan bi köpek.. ben 192 yim ve az cok güçlü bi insanım daha benim husky 5 aylık olmasına ragmen gezdirdikten sora belim agrıo kollarım uyuşuyo.. zaten içgüdüsel olarak çekmeye programlı gibi o önde sen arkada tut tutabilirsen.. büyümesini tamamladıktan sora nası gezdiricem bilmiorum işallah durulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ha bak belki sen şimdi bu dediklerimi sallamıcan ama.. benimki daha 3 ayını yeni doldurmustu ilk dışarı gezmelerinden birinde.. bı kızla karşılaştım 15 aylık husky si vardı.. bana yol yakınken geri ver başka bi köpek besle fln dedi bende yok daha neler bu güzellikten vazgeçilirmi mümkün deil tarzında konuşmalarda bulunmuştum... şimdi kızı daha iyi anlıyorum... ama vazgeçmek mümkün deil çok kötü bağlanıo insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güc konusunda sorun degil ben yorgunluga zorlanmaya alısıgım zaten zoru seviyorum daha cok, özgür köpek seviyorum beni pesinden kosturacak, o yuzden ve cok guzel bir kopek oldugu icin husky istiyorum[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 taka zaten huskyler konusunda oldukça ciddi bir araştırma yapıp karar vermişti. huskyler umarım senin için doğru bir seçimdir. alandaki "pet siteleri" adlı başlıktaki siteleri dolaşmanı (özellikle barınakları) tavsiye ederim. oralardan yardıma muhtaç husky bulabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :) ben daha önce köpek beslememiştim dolayısıyla husky baya bi zorladı beni.. ama araştırdıysan ve göze aldıysan tabiki çok güzel bi köpek.. bu arada husky ler aptaldır diyenlerede sakın inanma.. gayet zekiler ama bi o kadarda inatçılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Benimde Huskym var ama ilgi istediği fln yok abartiyolar bide aptal diyenler oldu bence insanlardan daha duyarli daha akillilar ben 3,5 aylik ogluma gel , getir , otur ,kalk , el ver gibi komutlari cok kolay algiladi bende $a$irdim ama :P gercekden husky on numara :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Husky özgür ruhlu köpekler oldugu icin millet aptal olarak algılıyo olabilir[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Narstil, 30 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Husky özgür ruhlu köpekler oldugu icin millet aptal olarak algılıyo olabilir kesinlikle katılıyorum.. fazla özgür ruhlu ve dolayısıyla inatçılar... Koex senin köpeğin huyu güzelmiş abi :) walla benimki sürekli ilgi istiyo sürekli oynıyımm derdinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar