Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Neyse başlıktan da anlıyacagınız gibi arkadaşlarla bizim planladıgımız bir Rpg Server projesi var şu ana kadar gayet de güsel ilerliyoruz... (Bana gore :) ) Neyse işte konu Frp olunca dedik farklı bir map olsun ama o kadar cok map bulduk ki neyse isteyenler pm den msj atsın sitelerini veriyim neyse odunCALdıgımız cogu map runuo serverlerinde oynanıyordu tmm yaptık ama şimdi soyle bir problem var client 204 kullanıyorum ve emulatorum R4.0.2 harita gozukuyor ama mesela bazi ozel alanlarda binalar olması lasım ama binalar gozukmuyor sandalyeler masalar vs hepsi havada asılı kalmış bu neyden kaynaklanıyor olabilir (yoksa oraya başka işimiz yokmuş gibi gidip biz ev yapıcagız) bide şöyle bişey duydum 56a ve 56b de runuo tarzı mapler sphere dede problemsiz calışıcakmış tarzı bişey yoksa benim dedigim olay bu mu? Bide 56a ve 56b ile detaylı biligyi nerden bulabilirim? (: Neyse cok uzun oldu ama bu map problemini binaların gozukmesini nasıl saglarım yoksa emulator yada cleint i mi değiştirmem lasım?... [Bu mesaj Baggio tarafından 30 Ağustos 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu multi.idx multi.mul ve de static0.mul ile bişi daha vardi static.mul mu ne bu dosylardan kaynaklaniyor ama en onemlileri multi.idx ile multi.mul dür [Bu mesaj wolcano tarafından 29 Ağustos 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Indirdigim klasorun içinde bu dosyaları var ama nie gorukmuyor... ( 'r' ye dikkat :) ) [Bu mesaj Ungood tarafından 29 Ağustos 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 O eşyaların havada kalması server açtığındaki hazir konulmuş itemlerden kaynaklanıyor sanıyorum. sphere açarsın ondada olur ya kapı sandalye filan onlar. ayrica binalarin gözükmemesi multi lerden kaynaklanıyor olabilir ama sırf binalar değil hiçbişi yoksa haritada Statics0.mul ve Staidx0.mul dan kaynaklanıyordur sanırsam bunlar şu işe yariyor Staidx0.mul : Duvar ağaç filan Değiştirir Statics0.mul : Sabit eşyaları değiştirir Tabi bu normal seninki emu dan kaynaklanıyorda olabilir o konuda bişi bilemeyeceğim sphere 55i den başka kullanmadım ama nette bulduğum her map çalışıyordu onda[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > ll Complete = [Asgard]-[PaganUO]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 29 Ağustos 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bakın soyle diyim serverin klasorunun içinde asagidaki linkteki dosyalar var (: Link...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hmm bunu runUO kullananlar cevaplayabilir hiç kullanmadım zaten bi garip geldi ne map0.mul map2.mul map4.mul filan :D Ayrıca bişi söyleyecem biz bir RunUO serverinde kendi mapimizi editleyip o serverdeki duvarlardan filan geçmiştik sanirim runuo da bug olabiliyor[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > ll Complete = [Asgard]-[PaganUO]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 29 Ağustos 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Inşallah degildir ama harbi saglam bir Krynn mapi bu.. linkini vermicem ama harka bişey ama isteyenlere başak maplerin linkini verebilirm... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yardım edebilicek biri yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Neyse ben şimdilik yatıyorum ama eger bir cozum gelmezse uzgunumki iş başa düşücek arkadaşları toplayıp eşyaların üstüne bina yapıcam.. (Neden mi erken yatıyorum 20lik dişlerden biri gitti agzıdma 3 dikiş var inanılmaz bir agrı daha ne diyim?) üghühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Alın arkadaşlar linki veriyim bi inceleyin lüffen ama biraz acele site kapanıcakmış... Ben size boyle bir linkini veriyim... Direkt download bolumune... Download/Istar Fall [Bu mesaj Ungood tarafından 30 Ağustos 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşlar yardım edebilicek kimse yok mu ya kac gün oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben soyle dusunuyorum acikcasi o esyalarin havada kalmasinin nedeni sundandir.Benimde basima gelmisti bir harita incelerken esyalar havada kaliyor bunun sebebi o serverin kullandigi multi.mul ve multi.idx dosyalarinda kendilerine ozel yada standart ev vs. lerin harita uzerinde kullanilmasi ve static0.mul ve staidx0.mul a cevrilirken bunlarin eklenmemesinden kaynaklaniyor eger orda duran esyalardan binanin seklini anlayabilirsen oraya deedle yapılan evleri dene yada onlarin multi.mul doslayalari ni bul ordan incele bunlari manual yapıcaksın haritaya ait degilde servera ait olucak bu evler :) bilmiyorum biraz karısık anlattim sanirim. Kısacası o evler haritanda yok sen koyucaksın multi dosylarini inceleyerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aTeşekkürler. Deniyecegim ama olmassa yine burdayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar