Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 En sonunda arkadaşlarla patlama sorunu çözüldü. Çoğunuz biliyorsunuzdur, halletmişinizdir fakat yine de söliyeyim dedim... Oyunu yükledikten sonra, herhangi bir şekilde CD-Key inizi değiştirirseniz PATLARSINIZ :D O yüzden, şu an patliyorsaniz, oyunu silip tekrar yükleyin. CD-Keyi de ellemeyin ancak bu şekilde oynarsınız. İyi oyunlar :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 ne patlıyo kardeşim..[hline]www.exile.gen.tr
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 multi oynarken millet patliyo öluyo o sorundan bahsediyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Oyuna girince multiplayer başliosun herkes oynuo falna kuruluosun 1 dakika içinde PAT PAT PAT herkes uçuyor havaya :) bunun nedenini yazdım :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 biraz geç çözmüşsünüz: said: arcane, 15 Şubat 2003 04:28 tarihinde demiş ki: cd key değiştirenler patlıyor ama :) :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 yoo arcane senle beraber oynamya çalıştık fakat her seferinde patlioduk o gece o gece çözdük olayı hiç de geç çözmedik[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 off o gece kadar güldüğümü hatırlamıyorum ya.:D bu arada kırık yıllık pepelek paticik oldu ya neyse.[hline]*!binalar patladığı için sinirlidir* arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b]
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 off kırk işte ya[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 foruma geç yazmışsın o anlamda söylediydim :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi
Öne çıkan mesajlar