SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Saat 11 de girdim balaniyor realm list cikiyor ama herhangi bir realm yazmiyor herhalde devam ediyor maintance[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kendin pişir kendin ye gibi olmuş :) Kendin sorup kendin cevaplamışsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :) walla bilmiyorum belki öyle olabilir diye düsündüm[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 doğru bilmişin... bakım dewam ediyor :)[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :) ne zmn gelcek ya daha mount için para kasicaktik butun gun kastik 40 olduk para yok.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 giden gider, gelin biz geyik yapalım. bosverin alt ustu bir oyun... Zaten mage'lere buff gelmiyor ne anlamı kaldı oyunun. varsın olun gelmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sorrow 450 g para var ama daha 40'a 25k xp kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şimdi baktım gelmiş :D[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oh be sen ne yapmisin :) bende 17 g var ama kirkim kaderimizde yokmus raptora binmek demekki[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Stormrage hala gelmemis[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ogame sagolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Şöle bişeyi unutmayalım arkadaşlar.Bakım gece 03:00-11:00 CEST arasında yapılıyor.Burada önemli olan CEST kavramının ne ifade ettiğini bilmek.Bunun açılımı kısaca : Central European Summer time olup Orta Avrupa saat dilimini ifade etmektedir.Türkiye ise yazın CEST+1 saat diliminde yer almaktadır.Yani Blizz'in bize söylediği saat 11 aslında ülkemizde saat 12:00'a tekabül ediyor.O yüzden zaman zaman bizde de 11:00'da açılan realmlerin bakımı aslında planlanandan erken bitmiş oluyor.Bunun normali bizde saat 12:00. Not:Ashbringer için fishing kasıyorum, ondan sinirlerim diş macunu kıvamına geldi mazur görün^^[signature][hline]Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean... [Bu mesaj Kelemvor tarafından 31 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kelemvor tarafından 31 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar