whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ya simdi mesela bir ırk sectik orda title ı soyle yaptik (human ise) src.title The Human orda ??? olan yere ne yazarsam title The Human Mage ( diyelim) yani = the human male mage yazicak nasil ayarliyabilirm? src.skilltitle denedim fln olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hmm fena degilde galba bana gore degil :) yani benim scp emde adam classini sectikten sonra ordaki gibi the human male demek istedim bunun benim dedigim gibi bi yolu yokmu dialogla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 The Human Male Mage diye şey mi olur The Human yaz gitsin ne kasıyon kendini ;)[hline]ymumcuoglu Yine ben [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 15 July 2003 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya bende öyle yapıyorum ne kasıorum ehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar